Reduceți zahărul din sânge complet natural cu acest suc din 4 componente

Glicemia este principala sursă de energie pentru celulele noastre. Nu vine doar din zahăr, ci și din alte alimente pe care le consumăm, în principal din carbohidrați, precum produse de patiserie, paste, orez sau cereale.

Pancreasul produce hormonul insulină, care transferă glucoza din sânge în celule, unde este utilizată pentru a produce acea energie.

Cum se dezvoltă diabetul și care este cauza acestuia în organism
Dacă organismul nu poate produce suficientă insulină sau celulele noastre devin rezistente la insulină, se dezvoltă diabetul .

Se caracterizează prin faptul că zahărul nu poate pătrunde în celule din sânge și rezultatul este slăbiciunea noastră generală ( lipsa de energie ) și, în același timp, niveluri ridicate de zahăr din sânge.

Când apare o astfel de situație, corpul are multe probleme de sănătate, cum ar fi vederea, rinichii sau chiar leziuni ale nervilor.

Conform medicinei clasice, diabetul este împărțit în:

Tip 1, care este ireversibil (celulele beta producătoare de insulină din pancreas au murit)

Tip 2, care poate fi ajustat prin schimbarea dietei și a stilului de viață (în timpul căruia se formează insulina, dar celulele sunt rezistente la aceasta)

Astăzi vă vom arăta o rețetă pentru prepararea sucului, ale cărei componente au un efect pozitiv asupra creșterii sensibilității celulelor la insulină. Prin urmare, este potrivit pentru diabetul de tip 2.

Ingrediente
Veți avea nevoie de următoarele materii prime pentru producția sa:

2 morcovi

2 tulpini de țelină

1 măr verde

3 pumni de spanac

Procesul de pregătire

Procedați după cum urmează:

1. Mai întâi spălați bine toate ingredientele.

2. Apoi curățați morcovii și tăiați coajele de măr, morcov și țelină în bucăți mai mici. Scoateți toate miezurile din măr .

3. Acum puneți toate ingredientele în blender și amestecați-le bine. Dacă este prea gros, adăugați puțină apă curată.

4. Gata, băutura ta este gata și gata de mâncare!

Utilizare
Beți în mod regulat această băutură în fiecare zi sau de cel puțin 3 până la 4 ori pe săptămână dimineața pe stomacul gol înainte de micul dejun.

Conținutul de minerale vă va ajuta să reduceți nivelul zahărului din sânge dimineața, precum și orice tensiune arterială crescută.

Luați băutura până când sănătatea dumneavoastră se îmbunătățește și nivelul zahărului din sânge revine la normal.

Cum funcționează această rețetă
Spanacul este bogat în beta-caroten, calciu și vitamina C. Potrivit unui studiu suedez, spanacul conține substanțe care reduc necesitatea de oxigen în producția de energie, ceea ce este foarte de dorit în cazul diabetului.

În plus, are și un indice glicemic foarte scăzut și nu provoacă fluctuații ale nivelului de zahăr din sânge.

Țelina , la rândul său, este extrem de bogată în potasiu și magneziu, care previn tensiunea arterială ridicată.

Aceste minerale benefice acționează și împotriva diferitelor tipuri de inflamații din organism. În plus, consumul de țelină previne bolile de inimă.

Morcovii sunt bogați în antioxidanți puternici și ajută la prevenirea problemelor de vedere care însoțesc adesea diabetul. Este în principal beta-caroten, pe care organismul îl transformă în vitamina A.

Merele verzi sunt bogate în acid malic, despre care se știe că este direct implicat în scăderea zahărului din sânge.

Sursa