Proprietățile magice ale gicerieni pe care nu le-ați știut niciodată că există

Proprietățile magice ale glicerinei pe care nu le-ați știut niciodată că există.

Ușor de utilizat și ieftin, puteți scoate pete din haine. Pentru a scăpa de petele de fructe de pădure, înmuiați-le în glicerină timp de 1 oră și apoi clătiți lucrul cu puțină apă sărată.

Pentru a îndepărta petele de ceao și cafea, aplicați un amestec de sare de bucătărie și glicerină pe zona colorată. După decolorarea petelor, articolele trebuie spălate așa cum este indicat pe etichetă.

Glicerina este un antipraf esențial. Acestea ar trebui să șteargă doar suprafețele lăcuite și oglinzile, deoarece nu veți mai vedea urme de praf acolo.

Pentru a oferi strălucire parchetului laminat sau parchet, pur și simplu adăugați puțină glicerină în apă atunci când curățați.

Dar glicerina este utilă pentru mai mult decât simpla curățare. Acesta este un instrument indispensabil în cosmetologie.

Câteva picături de glicerină adăugate la șampin la fiecare spălare vor face părul să strălucească cu o lumină noua. Datorită capacității sale de a înfășura părul, glicerina îl va hidrata. Poate fi adăugat și la o mască de păr.

Dacă pielea de pe mâini este în permanență uscată și fulgi, atunci glicerina vă va ajuta în această privință. Puteți să o adăugați la crema de mâini, să o înmuiați sau pur și simplu să o aplicați în zonele uscate.

De asemenea, puteți aplica glicerina pe față. Va acoperi pielea cu un film transparent și, datorită oarticularității sale, va atrage apa din aer către ea.

Hidratarea părului cu glicerină vegetală:

1 lingură de glicerină lichidă + 5 linguri de apă + 2 sau 3 picături de ulei esențial la alegere. Aplicați pe păr, lăsați-l să acționeze câteva minute și apoi clătiți bine.

Pentru o cremă hidratantă de noapte, amestecați 200 – 250 ml de glicerină într-un bol, adăugați două linguri de suc de lime, amestecați bone și păstrați conținutul într-un recipient de sticlă. Aplicați noaptea, înainte de culcare, folosind fie dischete demachiante.

Folosind glicerina în mod regulat pentru a spăla părul, va face părul moale, strălucitor și lucios. Aceasta îmbunătățire apare deoarece de fapt, glicerina face părul mai puternic. Unii oameni susțin că glicerina poate face părul să crească mai repede. Spre deosebire de creșterea părului lent, cu care cei mai mulți dintre noi ne confruntăm datorită stilurilor noastre de viață nesănătoase.

Sursa