Produse cosmetice de lux pentru femeile care prețuiesc frumusețea și naturalețea părului lor

Ți se pare de multe ori că acel păr frumos ca în reclame este greu de obținut și puțin exagerat? Experții în îngrijirea părului spun că visul unui păr sănătos și frumos poate fi transformat în realitate, prin folosirea unor produse de îngrijire adecvată a podoabei capilare.

Ei oferă câteva sfaturi de top pentru îngrijirea părului și recomandă utilizarea unor produse cosmetice de brand, care oferă beneficii cheie părului și rezolvă problemele comune ale acestuia și ale scalpului.

Oferă puțin timp părului tău și folosește doar produse de îngrijire de calitate!

În acest sens, sunt indicate cosmeticele de brand din magazinele online care fac părul mai frumos, mai sănătos, ca în reclame.

Coafarea părului se face ziua, dar contează să ai grijă de el și noaptea. Asta înseamnă de pildă să folosești și tratamente de noapte cu ingrediente de frumusețe și îngrijirea părului profesionale. Așa cum ții cont de îngrijirea pielii, poți avea și o rutină completă a părului de zi și de noapte. Pentru asta magazinele online, îți vin în ajutor cu oferta lor de produse de lux adecvate.

Astfel de produse au uleiuri vegetale cu efect de hidratare și catifelare, vitamine B și E, proteine vegetale reparatoare, compuși antioxidanți, acid hialuronic, etc. Prin folosirea lor se oferă o bună sănătate părului fără a-l stresa și îngreuna. Un păr bine hidratat, ce are nutrienții esențiali va arăta mai bine, va avea un aspect mai sănătos și o strălucire naturală, garantată.

Descoperă o calitate complet nouă a uleiurilor de păr, care evidențiază nuanța părului vopsit!

În general, un ulei de păr adus de la cele mai bune branduri din lume oferă multe beneficii podoabei capilare, nu doar îi previne electrizarea. Producătorii au creat uleiuri de păr care au în compoziția lor ingrediente naturale (cum ar fi ulei de argan, extract de ceai imperial, ulei de camelia, ulei de porumb) care au caracteristici minunate, ce includ:

  • Hrănesc în profunzime și oferă nutrienți părului vopsit
  • Refac vizibil vârfurile despicate și structura acestora
  • Elimină electrizarea și conferă textură părului
  • Evidențiază culoarea părului vopsit prin extractul de ceai imperial
  • Protejează părul de temperaturi ridicate și îl parfumează pentru întreaga zi.

Pentru a avea un păr mai frumos, ai grijă mai mare de tine, dormi mai bine și mai mult, urmează o alimentație bogată în proteine, legume, vitamine și cereale integrale. Căderea părului poate apărea și din cauza stilului de viață neadecvat sau ca reacție a organismului la stres. Pentru un păr mai sănătos sunt utile și suplimentele alimentare, deoarece acestea stimulează creșterea părului și au ingrediente ce îmbunătățesc structura și textura părului, precum: aminoacizi, vitamine, cheratină, proteine vegetale și altele.

Hair stiliștii recomandă protejarea părului cu un spray protector și folosirea de produse de spălare profesionale – șampoane, balsamuri și măști care hrănesc firele de păr și scalpul.

Există și produse de îngroșare a firelor de păr care oferă și un volum frumos podoabei capilare. Se pot face tratamente hrănitoare ce reduc excesul de sebum din păr și oferă strălucire, luminozitate șuvițelor de păr adăugând și volum acestora.

Anumite produse de styling sunt special create pentru volum și conferă părului și o bună fixare, astfel coafura rezistă mai mult timp pe parcursul zilei. De exemplu, spray-urile sunt ușor de aplicat prin pulverizare, ele au efect de îngroșare, elasticitate, întăresc firele de păr și reduc căderea acestora dacă părul este mai fragil. Ele au ingrediente naturale și lipide nutritive, fortifică firele slăbite și uscate, hrănesc intens, revitalizează interiorul acestora și întrețin foarte bine bariera naturală a părului, astfel reduc și pierderea umidității lui.

Sursă