O modalitate eficientă de a vă curăța plămânii în 3 zile

Este important să ne amintim că produsele lactate nu trebuie consumate cu două zile înainte de a utiliza această tehnică. Ideea este că pot încetini sau chiar opri procesul de detoxifiere.

În noaptea dinaintea primei zile de detoxifiere, luați o ceașcă de ceai de plante preferat înainte de culcare.

Aceasta este întreaga procedură.

1.  Stoarceti sucul a două lămâi  și diluați cu 300 ml de apă. Bea amestecul dimineața – înainte de a începe micul dejun.

2.  În timpul zilei, beți 300 ml suc de ananas sau de grapefruit  (alegeți-l pe cel care vă place cel mai mult). Trebuie doar să beți proaspăt stors. Dacă nu vă place gustul (grapefruitul este amar, ananasul este dulce), amestecați-l cu apă minerală. Ambele fructe sunt produse de curățare excelente ale plămânilor.

3.  Bea 300 ml de suc de morcov proaspăt stors  între micul dejun și prânz. Morcovii alcalinizează sângele, iar acest lucru stimulează și procesul de detoxifiere.

4.  Bea 400 ml de suc bogat în potasiu la prânz . Potasiul se găsește în sfeclă, pătrunjel și roșii. Dacă sucurile de legume nu sunt pentru tine, mănâncă cât mai multe smochine și migdale în aceste trei zile.

Ei bine, sau dacă puteți, mâncați câte legume de mai sus pe zi, pentru a produce două pahare de suc de 200 ml.

5.  Bea un pahar mare de suc de afine înainte de culcare . Afinele ucid rapid bacteriile care se acumulează în plămâni din cauza poluării.

6. În aceste câteva zile va trebui să găsiți  20 de minute pentru a face o baie fierbinte . Baia va ajută corpul să  elimine  efectiv toxinele .

7.  Uleiul de eucalipt  poate fi inclus și în programul obligatoriu. Încălziți o oală cu apă (fierbinte, dar nu la chiar fiartă), adăugați 5-10 picături de ulei esențial de eucalipt acolo. Așezați capul direct deasupra oalei și acoperiți-l cu un prosop. Respirați aburul până când apa se răcește.

Da, admitem că există prea multe reguli, la fel și sucul din dietă. Trebuie să beți mai mult de doi litri de lichid pe zi în toatal.. Dar aceste sacrificii vor dura doar trei zile! 

Sursa