Ficusul și aspirina ajută la durerile lombare și de spate.

 În ultimii ani, tot mai mulți oameni s-au plâns de dureri de , iar examinările efectuate de specialiști au arătat că suferă de boli de disc, așa cum este denumirea comună a discopatiei și herniei de disc cunoscute sau așa cum sunt cunoscute pentru cetățeni bătrâni.nume lumbago și sciatică.

Mariana Z. care a reușit să fie vindecată cu acest preparat în urmă cu aproape 30 de ani, povestește despre o astfel de vindecare și de atunci nu mai are probleme.

În acest scop, se prepară o tinctură de 100 g alcool medical pur, 2 frunze de ficus și 20 de aspirină. 
Luați un borcan cu o capacitate de 400-500 ml și în partea de jos puneți frunzele de ficus mai  batrane și bine dezvoltate ,tocate mărunt.

Se presară cu tablete de aspirină sub formă de pudră. Ar trebui să fie fără adăugarea altor ingrediente – de fapt ar trebui să fie acid salicilic pur. În cele din urmă, alcoolul este turnat și vasul este lăsat să stea timp de 48 de ore, agitând adesea, astfel încât clorofila să poată fi bine extrasă din frunzele de ficus.

Seara, inaintede culcare, luați o bucată de tifon de dimensiunea locului dureros și înmuiați-o în tinctura, stoarceti și puneti pe locul dureros.

 O pânză de lână este așezată pe ea, apoi se pune un ziar, iar locul este legat în partea de sus, astfel încât compresa să nu se miște.

Când te ridici dimineața, tifonul trebuie  îndepărtat, dar bucata de lână este lăsată să stea în timpul zilei.

Aceste proceduri se fac până când lichidul se termina.

 Dacă există roșeață a pielii sub compresă în caz de intoleranță la acidul salicilic din aspirină, zona ar trebui să fie pre-lubrifiată cu grăsime – ulei, ulei de măsline sau untură de porc fără sare adăugată.

Mariana Z. subliniază că această metodă de tratament poate fi aplicată diferitelor boli articulare ,ale cotului sau genunchiului,  care are  un efect bun.
Dacă este necesar, cursul terapiei se repetă. Personal, a aplicat-o de 2-3 ori, după care nu a trebuit să mai recurgă la ea timp de treizeci de ani, întrucât durerile au dispărut.

Sursa