Masca pentru riduri adânci are un efect foarte puternic. Veți observa efectul utilizării acestei măști imediat după prima procedură.

Rețetă: pentru o mască de față unică. Masca pentru riduri adânci are un efect foarte puternic. Veți observa efectul utilizării acestei măști imediat după prima procedură.

Rețeta este foarte simplă, ingredientele sunt toate disponibile, efectul este pur și simplu uimitor. Dacă o faci timp de patru zile înainte de a merge la culcare, atunci masca va netezi foarte eficient și va strânge pielea lăsată și îmbătrânită.

Pentru a pregăti această mască, avem nevoie de 2 linguri de zaț de cafea. Puteți înlocui cafeaua cu orez măcinat sau griș. Efectul va fi, de asemenea, foarte bun. Dar este cafeaua care dă un ton foarte frumos pielii feței, se freacă foarte ușor și, desigur, cafeaua are o cantitate foarte mare de uleiuri hrănitoare, nutrienți care hidratează și hrănesc foarte bine pielea. Așadar, adăugați două linguri de smântână grasă la două linguri de zaț de cafea.

Smântâna este foarte răcoritoare și hrănește pielea. După ce adăugați fiecare componentă, asigurați-vă că amestecați totul bine.

Această porție este suficientă pentru un întreg curs de proceduri anti-îmbătrânire, așa că nu vă faceți griji că masca este prea mult.

Următorul ingredient foarte important este mierea. Dacă ești alergic la miere, o poți înlocui cu suc de aloe. Să adăugăm o lingură de miere. Ei bine, amestecați toate ingredientele.

Următoarea componentă care va întineri, împrospăta pielea îmbătrânită este făina de orez. Făina de orez luminează activ pielea, o hrănește. Remediile de casă care includ făină de orez sunt foarte eficiente pentru a netezi ridurile. Adăugați o lingură de făină de orez. De asemenea, amestecați bine. Și ultimul ingredient din masca de astăzi.

Glicerina. Înmoaie și hidratează foarte bine pielea. Când adăugați glicerină fie în cremă obișnuită, fie în măștile de casă, hidratarea pielii va fi mult mai puternică. Iar umiditatea este tocmai ceea ce ne face pielea suplă și netezește ridurile. Adăugați 5-10 picături de glicerină. Dacă măsori ingredientele cu lingurițe, atunci 5 sunt suficiente. Este de dorit să se facă o mască într-un curs. Cursul constă din patru proceduri în fiecare zi timp de 4 zile la rând.

Înainte de culcare, aplicați această mască pe față curățată timp de 20 de minute. Clătiți mai întâi cu apă caldă. În momentul depărtării acestei măști, mișcările de masaj de-a lungul liniilor de masaj dau un ușor efect de frecare. Această mască poate fi folosită și pentru îngrijirea pielii gâtului și decolteului.

Această mască va hrăni foarte eficient toate zonele uscate ale pielii. După spălarea cu apă caldă, trebuie să vă clătiți fața cu apă rece și să uscați cu un prosop moale și cald.

Dacă aveți pielea uscată, după spălarea acestei mască, trebuie să aplicați o cremă de noapte hrănitoare.

Sursa