Masca din semințe de in acționează ca un lifting facial și combate ridurile

Îngrijirea feței este una dintre modalitățile de bază de prevenire a îmbătrânirii pielii. Merită luate în considerare metodele naturale, cum ar fi masca de in!

Semințele de in

Acesta este un mod eficient de avea o piele frumoasă, cu aspect tânăr! Semințele netezesc ridurile, reduc roșeața și iritarea, calmează semnele de oboseală, hrănesc pielea și previn moartea celulelor, în plus, hidratează profund și reduce efectele îmbătrânirii! Acidul folic care se găsește în semințe are și proprietăți antiinflamatoare și de albire a pielii. Colina pe care o conține calmează chiar și cea mai iritată piele.

Ingrediente și preparare:

Pregătiți o lingură de semințe de in și 60 g de apă. Se toarnă boabele într-un castron și se amestecă intens câteva minute. Se acoperă cu un prosop de hârtie și se lasă deoparte 2-3 ore. După acest timp, se toarnă gelul rezultat printr-o strecurătoare într-un castron, astfel încât să se separe de boabe.

Folosire

Înmuiați un tampon de bumbac în gel și aplicați-l pe pielea feței, atingând ușor pielea bucată cu bucată. Lăsați primul strat să se usuce și aplicați altul repetând procesul până când aveți un total de 5 straturi. Pentru cele mai bune rezultate, repetați zilnic timp de o lună. Tratamentul minim este de 6 măști de in pe lună.

Suntem siguri că pielea feței tale se va schimba după utilizarea metodei de in!

Sursa