Mască de pătrunjel împotriva ridurilor, acneei și petelor pielii

Pielea feței este una dintre cele mai fragile și predispuse la apariția primelor semne ale îmbătrânirii, precum ridurile și petele pielii. Din acest motiv, face obiectul unor tratamente și rutine de înfrumusețare aproape maniacale, prin utilizarea cremelor și tratamentelor adesea foarte scumpe. Există câteva ingrediente naturale în natura care au proprietăți și beneficii similare, iar în natură care au proprietăți și beneficii similare, iar în acest articol vă sugerăm cum să faceți o mască de pătrunjel care este una dintre cele mai eficiente pentru eliminarea petelor și întinerirea pielii.

Pătrunjelul are multe beneficii pentru piele. Două linguri de pătrunjel sunt suficiente pentru a avea doza zilnică recomandată de calciu, fier și acid folic, precum și o parte din doza recomandată de vitaminele A,K și C.

Diverse studii au arătat că pătrunjelul este un protector eficient împotriva radicalilor liberi, combate efectele îmbătrânirii, stimulează rinichii și întărește sistemul imunitar.

Consumând regulat acest aliment, puteți obține rezultate excelente, dar v-ați gândit vreodată să îl aplicați direct pe piele?

Mai jos vă explicăm cum să pregătiți o mască de pătrunjel eficient împotriva ridurilor, peteleor pielii și acneei.

Ingrediente: 2-3 legături de pătrunjel ( depinde de legătură ), 250 ml apă fierbinte, o jumătate de lingură de suc de lămâie, 1 lingură de miere.

Lăsați pătrunjelul să stea 10 minute în apă, apoi scurgeți și măcinați bine frunzele până obțineți o consistenta aproape cremoasă, la care veți adăuga sucul de lămâie și mierea. Se amestecă bine până când ingredientele sunt bine integrate.

Aplicați masca de pătrunjel numai seara pentru a preveni lămâia să nu irite pielea sau, intrând în contact cu soarele, să o păteze.

Lasă masca să lucreze pe față timp de 20 de minute, apoi clătește cu multă apă. Aplicați masca de două ori pe săptămână.

Sursă