Masca de păr de la Hollywood: cum să ai păr gros și frumos precum Emma Stone

Nu toate vedetele de la Hollywood preferă produsele cosmetice gata preparate. Astăzi vă oferim o mască de păr de casă folosită de actrița Emma Stone

Mască de păr
  • 1 gălbenuș de ou
    1 banană coaptă
    1 lingură miere
    1/2 cană bere
    1-2 picături de ulei esențial de rozmarin sau lavandă

Cum se face:

1. Într-un castron potrivit, zdrobește banana, adaugă miere și amestecă. Se adaugă gălbenușul, se toarnă berea și se amestecă din nou.

2. Amestecul rezultat se aplică pe părul umed și pe scalp. Masați ușor timp de 5 minute. Puneți un capac de baie, înfășurați-vă capul într-un prosop și lăsați masca să acționeze 40-60 de minute.

3. Spălați-vă părul ca de obicei.

Care sunt beneficiile acestei măști de păr?

Bananele sunt o sursă bogată de potasiu și vitaminele A, C și E, care sunt necesare pentru foliculii de păr slăbiți. Ouăle sunt bogate în vitamine (vitaminele A, D, E și B). Stimulează creșterea părului, precum și lecitina, care întărește părul și dă strălucire buclelor.

Berea este extrem de bună pentru păr! Este bogata n vitamine B, care întăresc perfect foliculii de păr. De asemenea, este îmbătător de util pentru scalp: ameliorează mâncărimea, iritarea, îndepărtează mătreața, normalizează producția de grăsime.

Mierea face parte din aproape fiecare mască de păr restaurativă, deoarece este dificil să găsești un alt produs cu o compoziție atât de bogată! Întărește, înmoaie, hrănește, hidratează și accelerează creșterea. Uleiurile esențiale conferă vitalitate și o aromă plăcută părului.

Sursa