6 produse de uz casnic care sunt o conductă a bolilor

Parfumuri, produse chimice de curățare

.Inhalarea frecventă a odorizantelor de aer poate provoca inflamații ale căilor respiratorii superioare. Aromele moderne conțin substanțe volatile care determină dezvoltarea celulelor maligne în organism.

Încălțămintea veche,, murdara

Când intri în casă, cel mai bine este să îți pui pantofii într-un dulap special. Faptul este că împreună cu pantofii importăm o cantitate considerabilă de substanțe chimice dăunătoare – de la plumb la pesticide. Nu țineți pantofii vechi acasă. Mai bine le aruncați în loc să umpleți dulapurile, în speranța că ar putea fi necesare cândva.

Naftalina

Incredibil, dar adevărat – există încă oameni care aleargă molii cu naftalină. Vești proaste pentru ei – naftalina a fost inclusă oficial în lista substanțelor care cauzează cancer.

Lumanari decorative

Lumânarea frumoasă cu fitil este doar frumoasă și nimic mai mult. Orice altceva este rău … Există o cantitate suplimentară de plumb în lumânările decorative. Plumbul provoacă dezechilibre hormonale la persoanele de toate vârstele, iar copiii pot avea probleme în memorarea materialelor de învățare.

Plumbul, acumulat în organism, favorizează dezvoltarea celulelor canceroase. Încercați să reduceți cantitatea de lumânări decorative. Un mod sigur de a te proteja este să folosești doar lumânări din ceară naturală.

Cutii de plastic și sticle de plastic

Ftalați și bisfenol A – substanțe găsite în materiale plastice. Încercați să nu cumpărați alimente în cutii de plastic. Aduceți-vă propriile cutii dacă faceți cumpărături deseori la magazinele de proximitate. Rețineți un lucru cu sticlele de apă din plastic. Cel mai bine este să nu le expuneți la soare sau să stați lângă un încălzitor.

Apă potabilă

Apa de la robinet nefiltrată conține metale grele și alte substanțe chimice de care uităm adesea, cum ar fi clorul.

Nu este nimic în neregulă cu acest lucru – calitatea apei potabile este discutabilă. Sunt deja la vânzare filtre suficient de bune și fiabile, pe care le puteți instala acasă și beți apă bine purificată și gustoasă.

Nu este foarte plăcut, dar este un fapt – substanțe chimice periculoase – cancerigenii sunt prezenți în aceste obiecte familiare care pot afecta ADN-ul celulelor normale. Acestea provoacă modificări ireversibile în materialul genetic, ceea ce duce la boli proaste, cum ar fi cancerul.

Sursa