Leacul din strămoși care detoxifică organismul recomandat de Lidia Fecioru.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este vestită pentru rețetele sale simple care rezolvă probleme dintre cele mai complexe. Astăzi, vă prezentăm un leac din moși strămoși care ajută la detoxifierea organismului. 

Acesta este obținut din două dintre cele mai comune legume pentru români: ceapa și usturoiul.

Mod de preparare:

Curățați o ceapă, spălați-o și tăiați-o foarte mărunt. Ulterior, se vor pisa și câțiva câței de usturoi. Amestecați cele două ingrediente și puneți-le într-un vas cu apă fierbinte, unde vor sta aproximativ trei minute.

După cele trei minute se scot, se scurg foarte bine și se pun pe o bucată de tifon. Puneți preparatul pe mijlocul tălpii și fixați-l cu o pereche de ciorapi. Păstrați ciorapii în picioare pe tot parcursul nopții. DImineață, o să observați că întreg preparatul a devenit maroniu, semn că organismul s-a curățat de tot ce a fost mai rău.

„E cel mai simplu leac, fără rețete și medicamente”, a completat și Mihai Voropchievici.
Nu în ultimul rând, ceapa și usturoiul sunt două surse extrem de bune de probiotice. Studiile recente arată că probioticele pot ameliora afecțiuni comune precum sindromul de intestin iritabil, acneea, alergiile alimentare, oboseala cronică și depresia.