Îndepărtați acidul uric periculos din articulații cu acest suc

Sucurile de detoxifiere sunt un mijloc excelent de întărire a corpului, îmbunătățirea sănătății și susținerea funcției organelor, inclusiv a articulațiilor.

Când vine vorba de acid uric, aceste băuturi naturale de detoxifiere sunt extrem de importante și vă pot ajuta în mod eficient.

Dacă din aceasta se formează cristale în articulații, se dezvoltă o boală numită gută, care se caracterizează prin durere severă și adesea insuportabilă.

Prin urmare, am dori să recomandăm un remediu la domiciliu relativ simplu, dar în același timp foarte eficient, care poate rezolva în mod fiabil această problemă.

În plus față de levigarea acidului uric din articulații, acesta vă curăță întregul corp și vă oferă numeroși nutrienți necesari, precum vitamine, minerale și enzime. Acestea vor fi necesare în procesul ulterior de vindecare.

Rețetă pentru prepararea sucului pentru îndepărtarea acidului uric din articulații

Ingrediente

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente pentru a prepara acest suc:

  • 2 tulpini de țelină
  • 1 bucată de rădăcină de ghimbir lungă de 2 până la 3 cm
  • suc de 1/2 lamaie
  • 1 castravete mediu

Instrucțiuni de pregătire
1. Spălați bine toate ingredientele.

2. Curățați ghimbirul

3. Tăiați castravetele și tulpinile de țelină în bucăți mai mici.

4. Puneți toate legumele în storcător și sugeți-le.

5. În cele din urmă, stoarceți sucul din jumătate de lămâie în suc și amestecați-l bine.

Efectele componentelor individuale
Țelina conține substanțe care favorizează formarea urinei și, astfel, levigarea acidului uric din organism. De asemenea, reduce retenția de lichide în organism, ameliorează simptomele artritei și ameliorează tensiunea musculară.

Castravetele conține cantități foarte mici de purine, din care se formează acid uric. Prin urmare, ar trebui să facă parte dintr-o dietă săracă în aceste substanțe. De asemenea, este foarte alcalin, ceea ce ajută la neutralizarea acidului uric.

Ghimbirul este din nou cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare. Ajută la reducerea proceselor inflamatorii și, de asemenea, ameliorează în mod eficient durerea.

Lămâia stimulează producția de carbonat de calciu, care la rândul său neutralizează acizii, inclusiv acidul uric. Lămâia conține, de asemenea, cantități mari de vitamina C și alte substanțe care susțin regenerarea țesuturilor și, astfel, ajută procesele de vindecare.

Utilizare
Bea acest suc de detoxifiere miraculos de două ori pe zi .

Folosiți-l până când sănătatea dumneavoastră se îmbunătățește.

Bun gust și sănătate bună!

Sursa