Iată cum ne protejăm imunitatea în această perioadă

Pentru întărirea sistemului imunitar, suplimentele naturale sunt la îndemâna noastră. Atunci când organismul nostru adună toți factorii nutriționali este mai puternic. Când în organism apare un deficit și lipsesc substanțele active importante, sistemul imunitar slăbit este vulnerabil. Acum, la trecerea dintre anotimpuri, suplimentele alimentare naturale ne protejează sănătatea.

O metodă eficientă și la îndemâna noastră  pentru revigorarea sistemului imunitar constă în administrarea multivitaminelor. Acum suplimentele pe bază de ulei de pește sunt foarte solicitate. Aceste tonice îmbunătățesc vigoarea corpului nostru, mai ales când vremea se răcește și după un efort fizic intens.

Despre extractul de usturoi, cercetatorii de la Universitatea Harvard au dovedit că acest tonic natural are puterea să lupte cu infecțiile, să combată virusurile și  bacteriile. Usturoiul conține substanțe active care influentează celulele sistemului imunitar. Extractul de usturoi ajută sistemul imunitar atunci când organismul nostru se confruntă are de-a face cu gripa sau cu răceala.