Hristo Mermerski spune: „Acest preparat vindecă întregul corp și determină moartea celulelor canceroase”

Omul de știință bulgar, profesorul Hristo Mermerski, susține că are o descoperire revoluționară care a vindecat mii de oameni.

Hristo Mermerski spune: „Acest aliment vindecă întregul corp și determină moartea celulelor canceroase”. Acest amestec este eficient în curățarea vaselor de sânge, îmbunătățește sistemul imunitar, vindecă inima, ficatul și rinichii și îmbunătățește funcția creierului și memoria. În plus, previne atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale, redă perfect puterea după boală.

Amestec miraculos pentru cancer 

Ingrediente:

1 kg miere
15 lămâi
400 gr grâu încolțit
400 gr nuci
12 capete de usturoi proaspăt

Cum să pregătește grâul încolțit

Așezați boabele de grâu într-un recipient de sticlă și acoperiți-le cu apă. Lăsați-le să acționeze 10-12 ore. După aceea, scurgeți apa printr-o sită fină și clătiți-le din nou cu apă curată. Așezați grâul înapoi în recipient timp de 24 de ore. Când boabele germinate au 1 până la 2 mm lungime grâul este gata!

Cum se prepară medicamentul:

Se macină boabele de grâu încolțite, usturoiul curățat și nucile într-un blender.
Se macină 5 lămâi cu coajă.
Se obține suc din lămâile rămase.
Adăugați toate aceste ingrediente în amestec și apoi adăugați miere. Amestecați totul împreună cu o lingură de lemn până când textura este netedă. Puneți amestecul la frigider timp de 3 zile, apoi puteți consuma.

Mod de utilizare:

Consumați acest amestec de 4 ori pe zi cu 30 de minute înainte de micul dejun, prânz, cină și înainte de culcare. Dacă îl veți consuma ca tratament pentru cancer, consumați 1 până la 2 linguri la fiecare 2 ore.

Profesorul Christo Mermerski garantează că acest amestec va trata cancerul. În plus, vă va oferi o viață lungă și sănătoasă, vă va oferi energie și prospețime.

Acest amestec conține vitaminele și mineralele necesare pentru corpul uman, proteine, grăsimi, carbohidrați, substanțe bioactive.

Sursa