Ceaiul din foi de dafin și mar va scăpa de multe probleme.

Frunza de dafin este folosită în principal pentru condimentarea diferitelor sosuri și supe. Dar poate face mult mai mult. În combinație cu mărul îmbunătățește vederea, reduce inflamația și ameliorează durerea. 

Consumul regulat al acestei frunze de dafin și ceai de mere reduce inflamația articulațiilor, reglează circulația sângelui, ajută la migrene, întărește sistemul imunitar și ajută la combaterea bolilor respiratorii. Mărul conține antioxidanți cu efect antiinflamator. Acest ceai este, de asemenea, bogat în vitamina C, deci este excelent pentru gripă și răceli. Consumul acestei băuturi îți va întări și inima. Frunzele de dafin ajută la combaterea bolilor de inimă, reduc stresul și tensiunea arterială.

Această băutură este potrivită și pentru diabetici și ca prevenire împotriva diabetului deoarece reglează nivelul zahărului din sânge.
Un alt avantaj al acestei băuturi este că încetinește îmbătrânirea celulelor. Este foarte util în astm, bronhiile inflamate și, de asemenea, îmbunătățește funcția creierului.

Pregătirea băuturii:

Folosiți întotdeauna frunze de dafin uscate, deoarece frunzele proaspete pot fi toxice.

Ingrediente necesare: 3 frunze de dafin, 1 măr ,1 litru de apă , scorțișoară și miere

Preparare: Spălați și tăiați merele în 4 părți și îndepărtați samburii. Tăiați în bucăți mai mici.
Se toarnă apă într-o cratiță și se fierbe. Apoi adăugați frunza de dafin și scorțișoară și fierbeți timp de 5 minute. În cele din urmă adăugați merele, scoateți-le de pe foc și lăsați-le sub capac timp de 10 minute. 

Se strecoară băutura finită, se adaugă miere și se bea dimineața pe stomacul gol sau noaptea înainte de culcare. Cu toate acestea , nu mai mult de 2 săptămâni.

Faceți un timp o pauză, apoi reluați.

Sursa