HOROSCOP weekend 19-20 ianuarie. Ce zodii primesc vești bune?

 Toate zodiile vor primi vești extrem de importante și sfaturi pe care trebuie să le asculte de la profesorul Radu Ștefănescu. Dacă unele zodii trebuie să își petreacă timpul cu prietenii, altele ar trebui să aibă mare grijă la persoanele din jur.

BERBEC  În acest weekend eşti convingător, trebuie să reuşeşti! Totuşi,dacă întâlneşti o opoziţie organizată, fii calm, nu ai altă soluţie decât să amâni ceea ce vrei să faci pentru o zi mai bună.Sâmbătă seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Daca eşti alergic la prostie ţine medicamentele la indemană, adică stai acasa, nu iesi in lume. Nu uita că duminică este cea mai depresivă zi a anului pe o eclipsă totală de Luna. Uită-te la o comedie…

TAUR Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie relaţiile din anturaj. Nu lua decizii. Distrează-te sâmbătă seara, poate la un film nou, poate muzică bună, poate la un club ieftin şi comod! Duminică, mai toata ziua este bine aspectata de stele, asa ca profita ca sa obtii ceva favoruri sau sa rezolvi unele situatii, chiar dacă este ziua cu depresia şi eclipsa de Lună! O veste buna si una nu prea, ca sa fie totul echilibrat. 

GEMENI  Conjunctura astrologică te sfătuieşte să foloseşti sâmbăta aceasta, dar şi tot weekend-ul, ca să te relaxezi şi să te odihneşti. Eşti obosit şi trebuie să eviţi să devii obosit cronic!O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum? Lasă analizele şi mergi mai departe! O informaţie de ultimă oră te avantajează în mod deosebit. Verifică prin prietenii apropiaţi şi de încredere. Nu promite nimic! Dar in secret poti sa speri ca o sa ai succes. 

RAC  Realizezi, în acest weekend, că parcă ţi se ridică un văl de pe ochi şi minte! Ideile tale apar clare şi descoperi şi motivaţiile şi maşinaţiile celor din jurul tău. Totuşi, situaţia nu e rea!Configuraţia stelelor arată o perioada buna, mai ales in ceea ce priveşte sănatatea şi amorul. Duminică este o zi bună pentru cumpărături, întâlniri, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau mici vizite. Alege ce îţi place mai mult! Nu uita de depresie şi de eclipsa de Lună!

LEU Sunt favorizate odihna şi relaxarea, evită orice schimbare de program.Uneori, adică şi în acest weekend, lipsa noutăţilor înseamnă calm şi linişte. Odihneşte-te mai mult, ai nevoie!Cumpărăturile in general şi achiziţionarea bunurilor de folosinţă indelungată in special sunt, sâmbătă, favorizate de stele. Trebuie sa te gandeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre, dar nu te gândeai ca acele zile negre sunt aşa de apropiate. Nu ai timp de depresie şi de eclipsa de Lună!

FECIOARĂ  Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie, sâmbătă, la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate, cu familia. Veşti bune. Partenera/partenerul este în toane bune, sau doarme, în casă nu este mult de lucru, iar pe seară poţi ieşi în oraş să vezi ce mai face lumea. Duminică esteo zi binevoitoare, chiar dacă este Gloomy Sundayşi Luna este în eclipsă totală. Trebuie sa accepti faptul ca viata este in continua schimbare si ca trebuie sa faci parte din schimbare, daca vrei sa ai succes!

Citește mai departe …