Horoscop NOIEMBRIE: Berbecii vor avea o perioadă productivă și stabilă

Horoscop lunar- horoscop noiembrie 2019, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pe măsură ce înaintați în lună, aceasta devine calmă și creativă pentru cooperare, soluționare a problemelor complexe, pentru semnarea contractelor și schimbarea de la locul de muncă. Veți putea coordona rapid totul pentru că cei din jur vor fi foarte prietenoși și flexibili, iar impactul corect vă va ajuta la stabilirea de contacte chiar și cu persoane inaccesibile până mai ieri. Deși sunteți susținătorii a tot ce este stabil, fix și nu agreați schimbările bruște de obiceiuri înrădăcinate, este acum momentul să renunțați la toate astea. Fiți deschiși la modurile alternative de a dezvolta o carieră care promite relații de afaceri,oferte interesante. Altfel, confuziile, derutele și statul mult pe gânduri or să vă țină pe loc, nu o să remarcați oportunitățile care se deschid în fața voastră și puteți rata șansele. Fiți deci pregătiți pentru o nouă relație, pentru schimbări de soartă, de mediul înconjurător,de orice! Corectați greșelile făcute în relație, reluați legăturile rupte în afaceri, refaceți-vă influența și popularitatea de altădată! Atenție, că de asemenea-i o perioadă de succese și realizări deosebite în activități științifice și educaționale, în proiecte comune!

Horoscop lunar- horoscop noiembrie 2019, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Voi o să puteți face față rapid și bine sarcinilor dificile, veți organiza totul cu succes, iar asta vă va consolida influența și consolida autoritatea. Este adevărat, mulți dintre voi or să fie nevoiți să facă mai multe lucruri în același timp și,pentru că potențialul de energie va fi destul de slab, există o mare probabilitate de crize nervoase și suprasolicitare. Se impune mai multă atenție la început de noiembrie când problemele nerezolvate cu foștii parteneri pot să provoace situații tensionate. În rest, situația se poate dezvolta destul de rapid, vor apărea noi propuneri, cele vechi vor fi revizuite, ajustate, caz în care veți  încerca să nu ratați nicio ocazie de a câștiga, de a vă consolida poziția profesională și afacerile. Vi se vor face propuneri interesante și promițătoare, veți dori să schimbați munca, activitatea, echipa, drumurile de până acum. Dacă aveți afaceri, recomand să acceptați noile proiecte.

Și sentimental apar noutăți pentru cei singuri, căci există toate șansele ca o nouă întâlnire să ducă la relație pe termen lung, ba chiar la parteneriat oficial.

Horoscop lunar- horoscop noiembrie 2019, zodia Rac

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

La începutul lunii este posibil să suferiți ocazional de dureri de cap, slăbiciune și apatie. Încercați să vă limitați comunicarea cu oamenii care vă provoacă emoții negative și monitorizați-vă în mod constant starea de bine, inclusiv bolile cronice dacă aveți. De asemenea, principiul moderației în orice, pornind de la mâncare, alcool, divertisment, emoții, va ajuta la menținerea sănătății. Chiar și așa, luna este favorabilă și pentru voi, în special pentru reparații, îmbunătățiri ale casei, pentru achiziția de bunuri imobiliare.

În cuplu, luna va fi marcată de lupta contrariilor. Atât voi, cât și persoanele iubite, vă veți apăra violent granițele, opiniile, nevrând să cedați nici măcar la lucruri neînsemnate. Desigur, o astfel de linie de comportament nu va duce nimic bun până când unul dintre voi nu face pace.

Persoanele singure au șansa de a găsi pe cineva care să le stârnească atenția și curiozitatea, doar că acel cineva ori e mai în vârstă, ori mai puțin frumos, lucru care va provoca nemulțumirea celorlalți.

Nativii talentați au acum posibilitatea să găsească parteneri de afaceri pentru a reuși să își pună în practică abilitățile, teoriile și calitățile lor.

Horoscop lunar – horoscop noiembrie 2019, zodia Leu

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Energia elementelor de apă pentru sănătatea și activitatea legată de afaceri  nu este prea favorabilă pentru voi, iar în același timp, volumul de muncă și responsabilitățile v-ar putea lega de mâini și de picioare. Cu toate acestea, capacitatea de a vă arăta profesionalismul, abilitatea de a organiza corect o afacere, un proiect poate oferi un avantaj în fața altor persoane, sporindu-vă nu numai respectul de sine și autoritatea, ci și veniturile financiare.

Veți fi obligați să înaintați cu fluxul, să acceptați situațiile așa cum vin ele, căci doar așa faceți alegerea potrivită, schimbarea de care să beneficiați, dar pe care nu voi ați cerut-o, ci vine datorită circumstanțelor.

Relațiile cu familia sau reparațiile aduse casei vor fi de bun augur sau unii se pot trezi chiar cu o moștenire sau un partaj la care nici nu s-au gândit.

La serviciu, datorită ideilor creative interesante, echipa poate deveni mai unită, iar activitățile comune vor fi roditoare și promițătoare. Veți putea anticipa pericolele și oportunitățile ascunse, ceea ce va ajuta să vă planificați pe deplin munca, subordonându-i pe ceilalți ideii voastre.

Horoscop lunar – horoscop noiembrie 2019, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Aveți succes în zona de educație, publicistică și în orice activitate intelectuală, vă vin o varietate de idei să organizați întâlniri, călătorii, să vă ocupați de comerț, de autoturisme sau alte aparate de comunicații, deci veți putea trăi săptămâni foarte interesante. În sfârșit, activitatea va începe să dea rezultate bune, chiar dacă în practică puteți întâmpina diverse dificultăți, inclusiv legate de acte și documente.

Popularitatea și influența vor crește, unii vor putea să obțină faimă, să adune oameni creativi și dotați în jurul lor, ceea ce va deschide noi oportunități și va ajuta la consolidarea autorității și a situației financiare.

Un factor de inspirație poate fi dragostea și afecțiunea romantică, mai ales că veți fi deschiși pentru tot ce este nou și interesant. În orice caz, parteneriatele pot trece prin stadiul unor transformări profunde, iar dacă nu vin relații noi, cu siguranță cele vechi vor fi revizuite, schimbate și vor începe să se dezvolte la un nivel mai înalt.

Financiar, nu recomand mari investiții, gândiți de două ori înainte de a acționa, nu acționați sub influența emotivității și dorințelor cu orice preț!

Horoscop lunar – horoscop noiembrie 2019, zodia Balanță

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dacă din punct de vedere al condiției fizice nu este momentul cel mai favorabil, se pot deschide totuși oportunități pentru îmbunătățirea situației financiare. Vor fi perspective bune în muncă, doar că va trebui să lucrați puțin la modurile în care o faceți, folosind dexteritatea, viclenia și farmecul pentru a depune efort mai mic dar a avea câștig mai mare. Mulți nativi vor căuta comunicarea, nicidecum cea superficială, ci mai profundă, care să dea ocazia unei mai bune cunoașteri a  interlocutorului, o mai bună  înțelegere a modului în care acesta trăiește și gândește. Veți arăta interes pentru psihologie,analiză, ceea ce poate contribui la succesul activităților intelectuale.

Dar acesta este și un moment favorabil pentru activități financiare, căci spiritul antreprenorial va ajuta să câștigați bani și să găsiți noi surse de venit. Grijă eventual la final de lună căci, din dorința de a merge mai departe uitând de tact și diplomație, riscați să pierdeți șanse bune!

Noiembrie este un moment excelent pentru consolidarea relațiilor de familie și de iubire. Cuplurile vor dedica mult timp copiilor și vor primi satisfacții reale dinspre ei. Neînțelegerile minore cu persoana iubită sunt posibile la începutul și la sfârșitul lunii,dar nu vor juca un rol important.

Horoscop lunar – horoscop noiembrie 2019, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Mulți dintre voi vor reuși datorită puterii hipnotice de convingere, astfel încât, cu farmecul vostru vă va fi mai ușor să atingeți obiectivele, să faceți solicitări către persoane influente și să găsiți sprijinul acestora. Cea mai armonioasă și mai productivă perioadă pentru carieră, activitate creativă, comunicare și stabilire de noi legături de afaceri va fi cea de până pe 25 noiembrie. Diplomația și tactul  vă ajută să obțineți un mai mare succes tocmai datorită abilităților bune de analist și psiholog din voi, orientând opinia publică în direcția de care aveți nevoie. Veți acționa cu succes în echipă, ceea ce va deschide perspective bune în activități profesionale sau sociale. În general, pot spune că este timpul când soarta va conduce, oferindu-vă posibilitatea de a vă găsi locul, de a vă afirma, de a vă schimba radical viața.

Cu toate acestea, în relațiile cu cei dragi, nu o să dovediți prea multă flexibilitate, căci o stare de emotivitate crescută vă poate face impulsivi, tendențioși, irascibili, amplificând tensiuni.Grijă la sfârșitul lunii mai ales, căci energiile mai puternice vor afecta, iar dacă vă lăsați conduși de ele, riscați să pierdeți din senin controlul asupra cuvintelor și acțiunilor.

Horoscop lunar – horoscop noiembrie 2019, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vouă deocamdată vă recomand odihnă, metode de revitalizare, concediu departe de tumultul vieții cotidiene. Cât despre activități, este mai bine să rămâneți la munca din spatele scenei ori să finalizați treburile și acordurile din trecut, să lămuriți cu conducerea, cu șefii toate problemele controversate. Abia după aceea pot apărea perspective bune de lucru, noi propuneri și proiecte, care în acest moment vor fi în stadiul elaborării și acordului. În plus, orice activitate colectivă poate fi activă și productivă, iar voi veți putea să vă dovediți inspiratori și buni organizatori pentru alții, lucru care oferă motive să fiți  mândri de voi înșivă.

Financiar, latura materială se poate stabiliza, iar unii dintre voi veți putea primi venituri din proiectele trecute. Nu ar trebui totuși să dezvăluiți altora planurile sau succesele financiare și este recomandabil să fiți mai atenți la calcule, la completarea documentației, deoarece există riscul ca informațiile importante și  confidențiale să cadă în mâini greșite.

Dacă prietenii vă solicită ajutorul, sprijiniți-i măcar cu un sfat bun, căci acolo unde ajutați veți fi la rândul vostru ajutați altădată.

Horoscop lunar – horoscop noiembrie 2019, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vă așteaptă o lună destul de reușită și stabilă, căci puteți pune lucruri, gânduri sau relații cu alții în ordine, iar în această privință, perioada de până la 25 este cea mai potrivită. Dovediți profesionalism atunci când vi se cere asta, iar ideile de altădată pot deveni relevante și numai bune de pus în practică. Unii pot consolida pozițiile la locul de muncă, alții în sfera publică ori pot urca pe scara carierei, mai males că ajutorul altora se poate dovedi semnificativ. Aceasta este o perioadă bună pentru încheierea acordurilor, desfășurarea tranzacțiilor, pentru cooperare, căutare de parteneri și sponsori, pentru realizarea reformei, atât la locul de muncă, cât și în relațiile de familie și personale, iar multe dintre acțiuni vor funcționa în viitor.

Totuși, nu totul va decurge fără probleme în relațiile personale, iar multe dintre ele pot întâmpina nemulțumiri, reproșuri, pot stârni complexe din trecut și nesiguranță. În această situație este mai bine să acordați atenție mai curând relațiilor externe decât celor personale. Un fond emoțional crescut nu va contribui sub nicio formă la o soluție constructivă a problemelor.

Medical, feriți-vă de suprasolicitare fizică și nervoasă, aveți grijă de cap, inimă și coloană vertebrală!

Horoscop lunar – horoscop noiembrie 2019, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Atitudinea față de îndatoririle voastre se va schimba căci veți simți o creștere a potențialului și veți solicita o poziție mai înaltă, o muncă mai promițătoare. Este posibil ca negocierile purtate în acest sens  să poată avea succes. Cea mai activă va fi probabil perioada cuprinsă între 5 și 16 noiembrie, când  veți putea atinge obiectivul propus la începutul anului. Sarcinile profesionale se pot schimba sau vi se va oferi un alt loc de muncă. Succesul în afaceri va depinde de concentrarea eforturilor și abilitățile pe care le aveți pentru a menține situația sub control în cel mai imprevizibil eveniment pe care l-ați putea întâmpina. Situația se poate schimba foarte repede, pot apărea idei noi, persoane noi, circumstanțe dificil de prevăzut. În același timp, realizările sau erorile din trecut au legătură cu respectul colegilor…numai dacă îl aveți, ei vă vor ajuta.

Material, deși veniturile pot crește, totuși nu ar trebui să cedați dorințelor și să faceți cumpărături scumpe deoarece ele pot avea defecte ascunse. Practic există riscul de a irosi degeaba mulți bani. Mai mult decât atât și în viața personală-i posibil ca așteptările să nu vă fie îndeplinite, să aveți dezamăgiri și speranțele să se prăbușească.

Horoscop lunar – horoscop noiembrie 2019, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vine o perioadă favorabilă pentru sănătate, restabilire a liniștii sufletești, pentru călătorii și noi impresii vii sau legături cu oameni din străinătate. Mulți dintre voi devin preocupați de viitor, vor căuta conexiuni, sprijin pentru a-și realiza potențialul creativ și ideile. Unii pot simți nevoia de a-și face noi cunoștințe, de a acorda atenție educației suplimentară, iar alții vor căuta să se conecteze cu mentorii lor spirituali, de aceeași natură.

Popularitatea și influența vor crește, veți fi decisivi, de succes, vă veți strădui activ să aduceți schimbare, noi tendințe și, în acest sens, veți putea oferi lumii ideile voastre originale, veți crea propria direcție în artă, modă, veți inventa ceva sau veți veni cu îmbunătățiri. Există acum numeroase posibilități de împlinire de sine, așa că nu ar trebui să stați prea mult într-un singur loc, ci vă sugerez  să căutați aliați care să ajute la implementarea ideilor voastre frumoase. E clar că o poziție activă împreună cu un risc justificat vă poate schimba radical viața în bine.