Folosește lămâie, sare și piper pentru a face față acestor 8 probleme!

Printre sfaturile împărtășite de susținătorii medicinei tradiționale, utilizarea unei lămâi cu diverse mirodenii merită o atenție deosebită . Pare tentant, nu-i așa?

Astăzi vorbim despre citrice acre cu sare și piper. Acest medicament ajută în primul rând la răceli, dar merită aflat despre celelalte proprietăți benefice ale acestuia!

Cura cu lamaie

  1. Pentru răceli, mai ales când tușești , bea mult lichid cald. Dar pentru o recuperare mai rapidă, adăugați puțină sare, piper și suc de lămâie în apă sau ceai. Sau pur și simplu mâncați pene cu lămâie sărate și piperite.
  2. Dacă te doare gâtul , clătește-l cu următoarea soluție: 200 ml apă caldă, 1/2 lingură. suc de lămâie și 1/2 lingură. sare.
  3. Băile pentru unghii vor fi mai eficiente dacă adăugați câteva picături de suc de lămâie și un vârf de sare.
  4. Băile de aromă cu lămâie și sare sunt cel mai plăcut mod de a scăpa de celulită .
  5. Pentru o mahmureală, beți suc de roșii cu 2-3 picături de suc de lămâie, un vârf de sare și piper negru.
  6. Dacă aveți probleme cu excesul de greutate , consumați 1 pahar de apă caldă cu 1/4 lingură pe zi. piper negru măcinat, 1 lingură. l. miere și 2 lingurițe. l. suc de lămâie.
  7. Pentru greață, luați apă cu adaos de suc de lămâie și piper negru.
  8. Vrei senzații de gust noi

Lamaia cu sare și piper este un medicament fierbinte nu numai pentru răceli! Probabil sunteți convins că merită să includeți acest fruct în dieta dvs.

Sursă