3+1 tratament cu bicarbonat de sodiu și lămâie

Bicarbonat de sodiu și zeama de lămâie supliment poate fi utilizat pentru a configura diferite funcții ale organismului. Bea un pahar de apă cu puțin bicarbonat de sodiu și lămâie îți va alcaliniza corpul, oferind câteva beneficii incredibile pentru sănătate, pe care le vom dezvălui în articol următor.

Beneficiile pe care le obținem cu bicarbonatul de sodiu și lămâia în sănătatea noastră.

1 Sănătatea rinichilor

S-ar putea să fii una dintre acele persoane care suferă de probleme la rinichi sau tractul urinar, pietre la rinichi sau rinichii tăi funcționează defectuos. Fiecare dintre acești factori poate dăunător sănătății tale, dar există un tratament simplu pe care îl poți lua după fiecare masă: un pahar cu apă cu o lingură de bicarbonat de sodiu și câteva picături de suc de lămâie.

Acest tratament va crește pH-ul corpului, făcându-l alcalin. Funcția rinichilor dumneavoastră se va îmbunătăți și aceștia vor putea filtra sângele mai corect, lăsând mai puține impurități în vezica, care ar putea provoca infecții. Acest tratament, recomandat de mulți nefrologi, după cum arată studiul Dr. Ione de Brito – Ashurst pentru aportul de bicarbonat de sodiu, vă va ajuta să vă restabiliți funcțiile corpului și să vă îmbunătățiți starea de bine. Când rinichii nu funcționează corect, se acumulează prea mult acid în sistem: acest tratament alcalin va neutraliza acizii. Îți va face bine.

2 Digestia mai bună cu bicarbonat de sodiu și lămâie

Bunicile noastre spuneau mereu că probleme digestive nu este nimic mai bun decât o lingură de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă. Dacă adăugăm câteva picături de suc de lămâie, mâncarea este mai bine digerată, luptând cu acizi care pot irita stomacul și esofagul, balonarea și refluxul gastroesofagian înfricosător.

Dacă vă întrebați dacă corpul dumneavoastră suferă de niveluri ridicate de acid și aveți nevoie de tratament cu bicarbonat de sodiu, aruncați o privire asupra digestiei. Dacă este severă și însoțită de umflături sau mergi mult timp la toaletă sau suferi de constipație, nu ezita să începi acest tratament.

Începeți-l pentru a vă curăța intestinul de toxine și pentru a fermenta alimentele. Nu luați niciodată bicarbonatu de sodiu în decurs de 2 ore după administrarea unui medicament și nu administrați tratamentul copiilor sub 6 ani decât dacă medicul pediatru vă spune acest lucru.

3 Pentru un ficat sănătos

După cum a menționat dr. Victor Marchione, acest tonic alcalin poate face minuni pentru sănătatea ficatului. Acționează ca un catalizator ajutând ficatul să curețe organismul mai eficient. Amintiți-vă că ficatul este ca un laborator al organismului care detoxifică, curăță sângele și sintetizează vitamine și enzime.

Bea zilnic un pahar de apă cu bicarbonat de sodiu și lămâie pe stomacul gol îți oferă vitamina C și antioxidanți. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă menține ficatul sănătos, astfel încât să poată funcționa corect.

4 Pierderea în greutate cu bicarbonat de sodiu și lămâie

Cauți ceva care să îți stimuleze dieta pentru a pierde în greutate? Atunci nu mai căuta. Pe stomacul gol, încearcă o lingură de bicarbonat de sodiu dizolvat într-un pahar cu apă cu sucul de la o jumătate de lămâie în fiecare zi.

Acest tratament vă va curăța corpul de toxine și elemente străine care cauzează inflamații, leziuni ale intestinelor și retenție de lichide. Ridicarea pH-ului la un nivel alcalin favorizează arderea grăsimilor și, în consecință, scăderea în greutate.

Sursă