Există 7 motive pentru care medicii recomandă să dormiți cu o pernă între picioare.

Aceste motive vă pot îmbunătăți starea generală:

1. Reducerea tensiunii musculare la nivelul coloanei vertebrale
Când există o pernă moale între picioare în timpul somnului, mușchii din partea inferioară a coloanei vertebrale nu simt practic nicio tensiune, ceea ce le permite să se odihnească complet noaptea ..

2. Ameliorarea crampelor
Când oamenii stau in picioare toată ziua, seara simt crampe în picioare și în spate. Punerea unei perne între picioare vă va întinde picioarele și partea inferioară a spatelui și, astfel, va ameliora crampele.

3. Poziție stabilă în timpul somnului
Cu o pernă între picioare în somn, veți reduce cantitatea de  rotire dintr-o parte în alta, iar somnul dvs. va deveni mai confortabil și mai odihnitor.

4. Îmbunătățirea circulației sângelui
Deoarece perna nu permite picioarelor să se atingă și să se preseze unul pe altul, veți avea o circulație sanguină bună între partea superioară a corpului și picioare pe tot parcursul nopții.

5. Îmbunătățirea somnului la femeile însărcinate
O pernă mare între picioarele femeilor însărcinate în ultimele etape ale sarcinii susține mușchii abdominali inferiori și astfel ameliorează stresul.

6. Termoreglare mai bună

În perioada fierbinte a anului, picioarele persoanei care doarme se ating unul de celălalt, creând un schimb de căldură inutil și provocând disconfort. O pernă cu o acoperire din țesătură naturală între picioare rezolvă această problemă.

7. Genunchii bolnavi

Dacă vă dor genunchii, atunci o pernă între picioare este soluția pentru dvs.! În acest caz, perna va acționa ca un „tampon” și nu va permite genunchilor să se atingă și să se apese unul de celălalt.

Sperăm că v-am convins și acum vă veți proteja picioarele și coloana și veți dormi cu o pernă între picioare!

Sursa