Elimină DEFINITIV Cariile Cu Un Remediu DE UN LEU

Cariile sunt niste “defectiuni” are dintilor cauzate de activitatea bacteriei care ciobeste smaltul dentar.

Cei mai importanţi factori care influenţează apariţia cariilor sunt nerespectarea igienei orale, fumatul, stresul, consumul crescut de alimente bogate în zahăr dar şi altele.

De obicei aceste carii apar fără că tu să îţi dai seama pentru că nu prezintă alte simptome decât atunci când această ajunge într-un stadiu avansat. Odată ajunsă într-un stadiu avansat cariile pot să cauzeze dureri dentare, sensibilitate la rece sau cald şi respiraţie urat mirositoare.

Aceste simtome trebuie să te alarmeze şi să urmezi cât mai repede un tratament eficient pentru a scapă de carii. În caz contrar afecţiunea poate să avanseseze până în stadiul în care poţi să îţi pierzi dintele.

Unul din cele mai importante ingrediente de care au nevoie dinții tăi că să fie sănătoşi este calciul. Cu toţii ştim faptul că o sursă bogată în calciu sunt cojile de ou.

În cazul în care te confrunţi cu carii dentare, tot ce ai nevoie este o pastă de dinţi făcută din coji de ou.

Pentru asta ai nevoie de un sfert de cană de praf de coji de ou pe care o poţi obţine prin pisarea cojilor foarte, foarte mărunt, pe care apoi să o amesteci cu câteva picături de ulei de mentă şi 2 linguri de ulei de cocos.

Amestecă bine aceste ingrediente după care adaugă o lingură de bicarbonat de sodiu. Amestecă din nou până obţii o pastă pe care trebuie să o păstrezi într-un recipient cu închidere etanşă.

Trebuie menţionat faptul că uleiul de mentă este foarte util pentru a obţine o respiraţie mirositoare plăcută iar bicarbonatul de sodiu te ajută la albirea dinţilor.

Foloseşte această pastă de dinţi de 3 ori pe zi şi vei scapa de problema cariilor pentru totdeauna!