Din cauza sclerozei în muşchii inimii, circulația sângelui se înrăutăţeşte, țesuturile pulmonare suferă de lipsa de oxigen

Scleroza este o boala si aceasta boala se poate dezvolta in orice organ iar tratamentul sclerozei este o procedura obligatorie.

Deci, din cauza sclerozei în muşchii inimii, circulația sângelui se înrăutățește, din cauza sclerozei, ţesuturile pulmonare suferă de lipsă de oxigen. Scleroza este mai des observată la vârstnici şi senile. În același timp, mişcarea sângelui prin vase este dificilă, din cauza căreia celulele nu au suficienți nutrienți. Aceasta înseamnă că vasele noastre au nevoie de „curățare” din când în când. Și reţetele populare dovedite vor ajuta în acest sens.

Ulei de usturoi

Zdrobiți un cap mediu de usturoi într-o pulpă, turnați o lingură de ulei de floarea soarelui nerafinat într-un borcan de sticlă şi puneţi-l la frigider pe raftul de jos. După o zi, amestecați o linguriţă de suc de lămâie cu o linguriţă de ulei de usturoi şi beți în această doză timp de 30 de minute. Înainte de mese de trei ori pe zi. Tratament – 1 lună și repetați dacă este necesar. Acest remediu ajută la ameliorarea spasmelor creierului, inimii și ameliorează dificultățile de respirație.

Tinctură de usturoi

Umplem o sticlă de 1/3 litru cu usturoi tocat, turnăm vodcă și infuzăm timp de 14 zile într un loc întunecat, în timp ce agităm zilnic. Luaţi 5 picături pe linguriţă de apă rece înainte de mese de trei ori pe zi. Tinctura ne curăță bine sistemul circulator, reduce și presiunea şi ameliorează spasmele. Se rade ceapa pe răzătoarea fină, se stoarce sucul, se amestecă cu miere în părți egale. Se ia o lingură pe zi de trei ori cu 1 oră înainte de mese sau două până la trei ore după masă. Un astfel de amestec de ceapă-miere este util în special pentru scleroza vaselor cerebrale.

Tinctură de trifoi roşu

Se toarnă 40 g de flori, 500 ml. vodcă și se lasă la infuzat două săptămâni. Apoi se strecoară, se stoarce și se iau 20 ml. înainte de cină sau înainte de culcare. Tratament timp de o lună și jumătate, apoi luăm o pauză de 10 zile şi continuăm cursul încă o lună şi jumătate.

Apa fierbinte

Bea 200-300 g de apă fierbinte în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Această apă curăţă vasele de sânge și intestinele.

Plimbați-vă mai mult în aer curat, beți apă de izvor sau apă purificată. Hreanul, usturoiul, merele, trandafirul sălbatic, florile de hrișcă, pătrunjel şi rădăcini de pătrunjel, rowan şi ceaiul verde curăță bine vasele.

Tratamentul cuprinzător al sclerozei multiple

Bryonia alba.

Unguent frecați coloana vertebrală dimineața și seara. Rădăcină proaspătă 100 de grame, rasă pe răzătoare fină, 1 kg de unt de vacă proaspăt, se topește, se lasă să se răcească la temperatura camerei, se amestecă cu rădăcina proaspăt rasă, frecați o porţie într un vas de lut timp de aproximativ o jumătate de oră, puneți într-o oală de lut, adăugați 30 de grame de ceară de albine, acoperiți gâtul oalei cu aluat, puneți la cuptor. Se fierbe timp de 2 ore la o temperatură pentru coacerea plăcintelor. Scoateți, strecurați prin tifon sau printr-o strecurătoare, într-un borcan de sticlă de un litru. Lăsați la cald toată noaptea (încălzitor, cuptor, lângă un arzător cu gaz aprins sau înfăşurați într-un suport de încălzire timp de 8-10 ore). Dimineața se încălzeşte din nou la 60-65 ° C. Se strecoară. Unguentul este gata. Frecați coloana vertebrală de la gambe la scalp, în picioare, în palmele mâinilor rapid, ușor, fără masaj, 5 minute – dimineața și seara.

Reţete valoroase pentru bolile tiroidiene

Tinctură de mordovnik comun.

Semințe 100 de grame, măcinați într-o râșniță de cafea, turnați 1 litru de coniac de calitate superioară, etanșați ermetic cu un capac. Îngropați în pământ timp de 21 de zile. Nu sorbi. La ora 6 dimineața, insuflați tinctura de mordovnik 2 picături în fiecare nară în decubit dorsal. Se bea o lingurita de tinctura diluata in 100 g apa fiarta la temperatura camerei.

După 40 de minute, se bea 1/2 cană de infuzie de lăstari de ovăz (ovăz uscat când semințele nu sunt încă coapte, așa-numitele spiculete de lapte) sunt necesare 1,5 căni de infuzie pe zi. Se toarnă o mână de ovăz cu aproximativ 400 g de apă clocotită. Înfăşurați cu un prosop până dimineața. Împărțiți în trei porții dimineața. Mănâncă micul dejun din două mere coapte cu zahăr. (De obicei, această boală este însoţită de hemoglobină scăzută, organismului îi este greu să absoarbă fierul. Micul dejun din astfel de mere va curăța sângele şi va crește conținutul de fier din sânge) 1 tabletă de lăptișor de matcă apilac (disponibil întotdeauna într-o farmacie).

Terci din orice cereale cu prune uscate. Salată de legume, smog de ouă. Gălbenușul de ou tocat cu 1 linguriţă de miere.

O jumătate de oră mai târziu, compot, ceai sau jeleu, doar apă topită. După o oră de odihnă, frecați unguentul pe coloana vertebrală, pe tălpile picioarelor și pe palmele mâinilor. Odihnă 1 oră. Lucru fezabil înainte de prânz, exerciții fizice recomandate de medicul curant. Înainte de cină – o linguriţă de tinctură diluată în 100 de grame de apă fiartă la temperatura camerei. 2 picaturi de tinctura in fiecare nara in decubit dorsal, 1 tableta de laptisor de matca.

Prânz cu orice opțiune pe gustul pacientului. Înainte de cină: tinctură, 1 linguriţă la 100 de grame de apă, 2 picături pentru nas, 1 drajeu cu lăptișor de matcă.

Cina este ușoară, nu mai târziu de 18 ore, astfel încât să existe un interval de 12-16 ore de la cină până la micul dejun. Frecați unguentul în coloana vertebrală de la coccis la scalp, tălpile picioarelor și palmele mâinilor timp de 5 minute. Efectuați un astfel de curs de tratament timp de 21 de zile, odihniţi-vă – 2 săptămâni și repetați cursurile din nou până la o vindecare completă.

Sursa