Despre această băutură se spune că vindecă până la 150 de boli

Conform mai multor studii in medicina alternativa, consumul de lapte galben in fiecare seara, inainte de culcare, este extrem de benefic pentru sanatate.

Este alcatuit din mai multe ingrediente, iar cel mai important ingredient al sau este un condiment indian popular.

Efectele turmericului

Turmericul contine substanta activa curcumina, care are efect analgezic (amelioreaza durerea) si antiinflamator. Datorita aplicatiei sale versatile, curcuma este utilizata in medicina alternativa pentru mai mult de 150 de boli diferite.

Daca ar trebui sa numim doar cateva dintre cele mai importante beneficii ale turmericului, acestea includ:

  • Sprijina sistemul imunitar;
  • Regleaza colesterolul din sange;
  • Regleaza tensiunea arteriala;
  • Sustine activitatea creierului.

Cand este combinat cu piper, turmericul este excelent pentru piele, scazand trigliceridele din sange si suprimand celulele canceroase.

Productia acestei bauturi consta in doi pasi:

Pasul 1

Pentru inceput, vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 1/4 pahar pudra de curcuma
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1/2 pahar apa

Mod de preparare:

Amestecam toate ingredientele intr-o cratita si le gatim pana se formeaza un sos usor gros. Turnam apoi sosul intr-un borcan din sticla si-l lasam sa se raceasca.

In cel de-al doilea pas, vom avea nevoaie doar de un sfert din sosul pregatit. Pe restul il putem pastra in frigider pentru a-l utiliza in zilele urmatoare.

Pasul 2

In al doilea pas, vom avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 1 pahar lapte de migdale
  • 1 lingurita ulei organic de cocos
  • 1/4 sos preparat in prima etapa

Mod de preparare:

Amestecam toate ingredientele intr-o cratita si le gatim la foc mic. Amestecam continuu pentru a nu se arde. Lasam bautura sa se raceasca, iar la final, adaugam putina miere de albine pentru a-i imbunatati aroma.

Utilizare:

Se consuma 1 pahar de bautura inainte de culcare. Nu exista o limita de timp in ceea ce priveste utilizarea acestuia, asa ca il poti bea in mod reguat in fiecare zi pentru a trata sau preveni diferite probleme de sanatate.

Pentru prevenire, se recomanda utilizarea acestuia cel putin cateva saptamani. Daca prepararea acestei potiuni este prea lunga pentru tine, poti lua curcumina sub forma de supliment alimentar.

Dar nu uita ca suplimentul este doar un inlocuitor partial, deoarece bautura contine multe alte ingrediente benefice, pe langa curcumina.

Preluat: https://suntgospodina.net/