De ce să nu lași telefonul lângă tine peste noapte!

Dacă nu vreți să vă închideți telefonul mobil noaptea, cel puțin închideți conexiunea la internet și puneți-l la măcar un metru distanță.

Dispozitivele electronice sunt dăunătoare pentru organism
Dacă și tu te numeri printre miliardele de oameni care dorm cu telefonul mobil lângă pat, trebuie să ști că acest lucru poate cauza multe probleme de sănătate. Radiațiile pe care un telefon mobil le emite sunt foarte periculoase, deloc recomandate.

Acest lucru este valabil în orice moment al zilei, dar mai ales noaptea, în timp ce dormim. Dacă ținem telefonul mobil lângă noi, putem avea coșmaruri, insomnii sau ne putem trezi de mai multe ori. Cauza? Aceste radiații provoacă anumite dereglări în procesele auto-reglatoare, precum ritmul biologic sau cardiac.

Organizația Mondială a Sănătății a declarat că dispozitivele electronice sunt dăunătoare pentru organism și pot provoca apariția cancerului. Au efecte toxice pe care oamenii de știință nu le cunosc. Tocmai de aceea, trebuie să știți că telefonul mobil se bazează pe radiație ionizantă și pe lungimi de undă.

Un studiu realizat în Australia a arătat că există o legătură importantă între folosirea telefonului mobil și sterilitatea la bărbați, precum și reducerea calității spermei. În ambele cazuri s-a constatat un nivel mare de stres.

Ar trebui să închidem telefonul mobil pe timpul nopții, cu toate că probabil îi folosim funcția de alarmă. Vă recomandăm acest lucru deoarece, chiar dacă nu-l folosim, telefonul comunică cu stațiile de bază prin unde radio.

Telefonul mobil emite unde electromagnetice în permanență, nu doar când îl folosim. Iar dacă îl și ținem aproape de cap în timp ce dormim, aceste raze dăunătoare nu ne fac nici un bine.

You cannot copy content of this page