De ce ar trebui să mănâci portocala cu miere la micul dejun

Este vorba despre amestecarea portocalei cu miere. Mai mult decât un mic dejun am putea spune că este un remediu casnic cu importante medicinale.

Este vorba despre amestecarea portocalei cu miere. Mai mult decat un mic dejun am putea spune că este un remediu casnic cu importante propietăți medicinale.

Dacă îl consumați în mod regulat, vă veți întări sistemul imunitar și veți preveni, în consecință o serie de boli.

Combinând potocala cu mierea, sporim efectul „imunizant”. Așa cum am discutat de mai multe ori, miere este un antibiotic puternic și un remediu casnic foarte potrivit pentru a combate infecțiile și inflațiile. Pe de altă parte, acest preparat vă va ajuta să vă ridicați nivelul de energie zilnic, obținând perfomanșe mai mari în fiecare zi.

Portocala cu miere te va ajuta să lupți împotriva durerilor în gât, tuse, gripă și alergii. Toate acestea datorită puterii sale antimicrobiene.

De aceea acest remediu este recomandat copiilor și bătrânilor, pentru a le întări apărarea.

Cu atât mai mult, dacă consumi portocală cu miere, pe stomacul gol, vei profita și mai bine de propriețile sale medicinale.

Luați o portocală, spălați-o bine și îndepărtații coaja, dacă lăsați coaja, ve fi puțin amară, dar puteți lasă și coaja, numai dacă portocale eco. Apoi tăiați-o în cuburi mici și adăugați-o într-un pahar înalt. Apoi adăugați o lingură bine încărcată cu miere. Dacă doriți, adăugați un vârf de scorțișoară.

Dacă consumați constant, veți vedea rezultate excelente, consolidându-vă sănătatea și a celor dragi.

Sursa