Curăță rinichii odată la 3 luni și nu vei ”face” pietre la rinchi. Folosește rețeta care detoxifică rinichii și îmbunătățește funcția lor.

Rinichii reprezintă una dintre cele mai importante părți vitale din organism, având rolul de eliminare a tuturor toxinelor și excesului de sare din corp.

În orice caz, pentru ca ei să funcționeze mai bine, trebuie să fie curățați din când în când.

De fapt, rinichii absorb sărurile și toxinele de-a lungul timpului de aceea o curățare o dată la 3 luni este esențială, asta pentru a impiedica formarea „nisipului” sau „pietrelor” atât de periculoase.

Rețeta care detoxifică rinichii

În rândurile de mai jos îți voi prezenta un truc prin intermediul căruia nu vei „face” niciodată pietre la rinchi!

Ingredientele conținute vor detoxifia rinichii și va îmbunătății funcția lor. Pentru a-l prepara, vei avea nevoie de:

  • o mână de frunze de pătrunjel sau coriandru
  • 2 lămâi
  • 1 litru de apă.

Mod de preparare:

Toacă mărunt pătrunjelul sau coriandrul și pune-le într-un recipient. Adaugă apa și acoperă-le. Apoi, pune recipientul pe foc și lasă-le la fiert timp de 15-20 de minute, ia-le de pe foc, lasă-le la răcit, dar fără a le descoperi.

După ce amestecul s-a răcit, strecoară-l, adaugă sucul de la cele două lămâi și depozitează băutura la frigider.

Lichidul trebuie consumat tot, într-o singură zi. Poți să-ți prepari o cantitate mai mare, asta pentru a nu mai pierde timpul să ți-l prepari zilnic, ideea fiind aceea de a păstra proporțiile.

Tratamentul se urmează timp de 14 zile, timp în care este recomandat să consumați, pe lângă remediu, un minim de 2 litri de apă pe zi.

Efectele vor începe să se observe după 3-4 zile de la începerea tratamentului, observând în primul rând schimbarea culorii urinei.

Această băutură este foarte eficientă și în cazul durerilor menstruale însă nu este indicată femeilor însărcinate.

Sursa