Cum să ai un somn liniștit cu ajutorul bananelor. O metodă foarte eficientă!

Somnul neregulat sau cel cronic poate fi cauzat de multe lucruri, cum ar fi: depresia, anxietatea sau stresul.

Oricine poate suferi de insomnie, dar pe lista de priorități a acesteia se numără femeile, bolnavii , bătrânii, fumătorii și consumatorii de alcool. Datele recente aduc noutăți îngrijorătoare: din ce în ce mai mulți tineri se confruntă cu această problemă.

Aici vă oferim o rețetă pentru un somn odihnitor și prevenirea episoadelor de insomnie.


Ceai de banane

Acest ceai se face din ingrediente pe care le găsiți în mod normal în bucătăria dvs. Vă prezentăm un ceai de banane care ajută la o curățare naturală a organismului și mai are și un gust bun.

Cum funcționează?

Este foarte eficientă această deoarece coaja de banane este plină de potasiu și magneziu. Magneziul rezolvă problema somnului iar cu ajutorul potasiului întregul corp și mușchii sunt relaxați.

Înainte de a face acest lucru, rețineți că aveți nevoie de 100% banane ecologice. Cele neecologice sunt pline de toxine și pesticide. Deci, puteți consuma coaja fiartă doar dacă fructul este de origine organică, altfel nu.

Pentru a pregăti ceaiul, ai nevoie de 10 minute!


Ingrediente:
• 1 banană

• 500 ml apă plată

• Pulbere de scorțișoară (opțional)

Pregătirea:
Tăiați capetele de banane și puneți-le împreună cu coaja în apă clocotită. Se fierbe 10 minute și se pune apa într-o cană.
Utilizați o strecurătoare pentru a separa coaja și vârfurile bananelor de lichidul obținut, condimentați cu scorțișoară la sfârșit.
Este recomandat să beți cu o oră înainte de culcare.