Cu Aceste Condimente Și Verdețuri În Iaurt Topești Până La 3 KG În Doar Câteva Zile

Iaurtul este un produs cu nenumărate beneficii pentru organismul nostru. Printre acestea putem enumera:

– contribuie la absorbția hranei
– vindecă microflora intestinală
– întărește imunitatea
– previne flatulența

În plus, iaurtul poate fi folosit în calitate de aliment dietetic cu ajutorul căruia putem slăbi, dacă știm cum anume să-l utilizăm.

În combinație cu diferite condimente iaurtul arde grăsimile, reduce pofta de mâncare și accelerează metabolismul.

Dacă nu ești interesată să slăbești ci doar să-ți faci o microfloră intestinală bună, îți recomandăm să amesteci 500 ml de iaurt, 1 linguriță de ghimbir ras, 1 linguriță de scorțișoară și 1 lingură de miere. Consumă această cantitate de băutură în decursul unei zile și flora ta intestinală va deveni sănătoasă.

Dacă vrei să slăbești fă următoarele lucruri:

1. Pentru a arde grăsimile, amestecă într-un pahar de iaurt 1 linguriță de pătrunjel tocat, putina ceapa verde taiata și 1 linguriță de pulbere de semințe de fenicul. Bea această băutură dimineața în loc de micul dejun. Cu 3 ore înainte de somn mai servește o porție de acest iaurt.

2. Pentru a reduce apetitul, dă prin răzătoare sau blender 5 mere și amestecă-le cu 300 ml iaurt. De asemenea, adaugă și scorțișoară după gust. Acest amestec la fel se consumă în loc de micul dejun și poate fi servit la cină.

3. Pentru a grăbi arderea grăsimilor, amestecă 250 ml de iaurt sau chefir cu 1 linguriță de piper roșu și praf de turmeric după gust. Acest amestec se servește cu 2 ore înainte de culcare.