Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare.

Apariția coronavirusului a fost prezisă cu o precizie cutremurătoare de autorul Dean Koontz, în cartea numită „The Eyes of Darkness”. Printre rânduri este dezvăluit momentul în care va dispărea epidemia, când o să reapară, dar și care este singurul tratament care dă roade!

Alerta de coronavirus se extinde și, pe zi ce trece, apar tot mai multe cazuri confirmate. Potrivit datelor recente, numărul persoanelor infectate a depășit numărul de 74.000. Un nou bilanţ al epidemiei cauzate de noul coronavirus indică 2.000 de morţi în China.

În alte părţi ale lumii, au fost înregistrate aproximativ 900 de cazuri de contaminare şi cinci decese în aproximativ 30 de ţări.

O descoperire recentă arată faptul că această epidemie a fost prezisă în cartea lui Dean Koontz. Romanul de ficțiune „The Eyes of Darkness”, apărut în 1981, prezintă povestea unui laborator military chinez ce a creat un virus periculos, menit să fie folosit ca armă biologică în timpurile de război. În mod ironic (sau nu), acest laborator din carte este localizat în provincial Wuhan din China, locul unde recent a izbucnit epidemia de coronavirus.

În roman, virusul poartă denumirea de Wuhan-400 și este descris ca fiind „arma perfectă”, fiindcă afectează doar oamenii. Autorul Dean Kootz merge mai departe și spune în paginile operei sale că virusul nu supraviețuiește mai mutl de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă.

Mai mult decât atât, din text mai reiese faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul leac fiind, de fapt, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.