Cel mai “TARE” ANTIDOT pentru răceală, infecții virale, imunitate scăzută

Rețeta prezentată mai jos a fost creată în urma unei întâmplări adevărate: 4 hoți din Franța foloseau o strategie ingenioasă (examinată ulterior de medicii cercetători) pentru a se proteja de ciumă în timp ce jefuiau victime ale acestei epidemii.

Mai precis, aceștia se acopereau cu rozmarin, cuișoare și alte plante aromate, pentru a nu se molipsi.

Amestec de uleiuri pentru răceală și infecții

Cercetătorii de la Universitatea de Stat Weber din Utah au testat uleiurile esențiale ale acestor plante, și au descoperit că ele sunt atât de puternice împreună încât pot ucide bacteriile în proporție de 99.96%.

Acest efect se datorează  proprietăților lor anti-infecțioase, antibacteriene, antivirale și imunostimulatoare.

În urma acestor descoperiri a ieșit pe piață un produs numit “Thieves Oils” (Uleiurile Hoților), bazat pe plantele folosite de hoți, promovat ca un elixir de mare ajutor unei familii. Pentru a-l prepara acasă, folosiți această rețetă:

Ingrediente

  • 40 de picături de ulei esențial de cuișoare
  • 36 de picături de ulei esențial de lămâie
  • 20 de picături de ulei esențial de scorțișoară
  • 16 picături de ulei esențial de eucalipt
  • 10 picături de ulei esențial de rozmarin

Adăugați toate uleiurile esențiale într-o sticluță închisă la culoare, puneți capacul și agitați pentru a se amesteca bine. Dacă doriți o cantitate mai mare, dublați cantitatea ingredientelor.

Mod de utilizare

Posibilitățile de a folosi acest mix de uleiuri esențiale sunt nenumărate: de la tratarea răcelilor și întărirea sistemului imunitar al familiei, până la îndepărtarea și prevenirea mucegaiului, eliminarea bacteriilor și virusurilor, purificarea aerului din casă și curățarea și dezinfectarea casei.

De aceea este bine să avem acest remediu în casă.

Atenție! Aceste amestec de uleiuri esențiale trebuie diluat înainte de folosire cu ulei vegetal: 1 picătură de amestec de uleiuri esențiale se combină cu 5 picături de ulei vegetal (de floarea-soarelui, de măsline, de migdale).

Răceală, infecții virale

Cel mai sigur mod de a folosi acest remediu pentru tratarea unei răceli și eliminarea virusului care cauzează simptomele, este masarea tălpilor picioarelor cu câteva picături din acest amestec de ulei. Folosiți acest remediu imediat ce simțiți că se apropie o răceală.

Experții spun că uleiurile esențiale se absorb cel mai ușor și rapid prin pielea tălpilor. Uleiurile esențiale se pot detecta în cavitatea bucală la 20 de minute după ce au fost aplicate pe tălpi.

Din acest motiv nu are nici un rost să le administrăm intern, mai ales că au fost raportate multe cazuri de tulburări de sănătate și chiar deces în urma administrării interne de uleiuri esențiale.

Purificarea aerului

Pentru a purifica aerul dintr-o cameră și elimina bacteriile, folosiți acest amestec de ulei (diluat) în candela de aromaterapie 15-30 de minute.

Precauții și atenționări

Uleiurile esențiale sunt foarte puternice, de aceea trebuie folosite în cantități mici. Nu se înghit, nu se aplică pe piele nediluate și nu se folosesc în jurul mucoaselor (ochi, gură, nas).

Chiar și atunci când sunt diluate, la unele persoane pot să apară reacții adverse. De aceea, testați acest remediu pe o porțiune mică de piele înainte de a încerca tratamentul.

Aplicați puțin ulei diluat pe antebraț și așteptați 24 de ore, pentru a observa dacă pielea reacționează negativ.

Uleiurile esențiale sunt contraindicate femeilor însărcinate, mamelor care alăptează, bolnavilor de epilepsie, persoanelor care suferă de alergii respiratorii sau copiilor mici (fără acordul medicului).

Este de asemenea contraindicată expunerea la soare după utilizarea uleiurilor esențiale, deoarece acestea pot fi fototoxice.

Sursa