Cel mai puternic antibiotic natural? Acest amestec de plante întărește imunitatea și combate infecțiile

Medicul american Richard Schulze a descoperit rețeta celui mai bun antibiotic natural care poate trata aproape orice infecție din organism.

Acest antibiotic se prepară sub formă de tinctură de plante medicinale care au rolul de a elimina infecțiile și de a întări sistemul imunitar, au acțione antivirală, antifungică, antiparazitară și antibacteriană și ajută la vindecarea chiar și celor mai severe infecții din organism.

Secretul acestui antibiotic natural? Combinația puternică de produse naturale și ingrediente proaspete.

Pentru a prepara această tinctură: aveți nevoie de 2 linguri de hrean ras, 700 ml oțet din cidru de mere, 1/ 4 cană de ghimbir ras, 1/ 4 cană de ceapă tocată mărunt, 1/ 4 cană de usturoi tocat mărunt, 2-3 ardei foarte iuți tocați mărunt.

Mod de preparare

Puneți toate ingredientele (tocate mărunt) într-un borcan mare de sticlă. Turnați deasupra oțetul, închideți etanș borcanul și agitați foarte bine. Depozitați borcanul într-un loc răcoros și ferit de razele soarelui pentru 2-4 săptămâni. Agitați borcanul în fiecare zi.

Ulterior, strecurați lichidul prin tifon și transferați tinctura în sticluțe mici de culoare închisă și depozitați într-un loc răcoros și ferit de razele soarelui.

Cum se administrează

Această tinctură are un gust destul de intens și puternic. Se recomandă câte 1 lingură pe zi pentru întărirea sistemului imunitar și ca adjuvant în caz de răceală.

În cazul afecțiunilor mai grave sau în cazul infecțiilor severe, se recomandă câte 1 lingură de 5 ori pe zi.

Notă: dacă gustul este atât de intens încât nu îl puteți administra simplu, se poate dilua într-un pahar cu un pic de apă.

Sursa