Cel mai bun remediu naturist pentru tratarea racelilor

Prepararea gemului de ghimbir, cu miere si lamaie și beneficiile acestuia. Ideal pentru întărirea organismului, tratează răcelile,scade colesterolul.

Reţetă gem de ghimbir

Reţeta aceasta de gem fi considerată un adevărat elixir de întărire a imunităţii. Pe lângă faptul că este delicios şi aromat, acest gem îţi va întări întări organismul şi tonifica sistemul imunitar (datorită cantităţii mari de antioxidanţi, care reduc riscul de infecţii ).

Ingrediente

o rădăcină de ghimbir

3 lămâi coapte

500 ml de miere de albine

Preparare

Lămâile se vor tăia cubuleţe, se mărunţesc cu ajutorul unui blender, apoi se adaugă ghimbirul ras şi mierea de albine.  Nu trebuie să fierbeţi nimic, este suficient să amestecaţi ingredientele şi aţi obţinut un desert delicios, care poate fi şi un remediu naturist pentru prevenirea sau ameliorarea a nenumărate afecţiuni. Gemul din miere, ghimbir şi lămâi nu se prepară termic datorită proprietăţilor conservante ale mierii. Acest produs va menţine intacte calităţile lămâilor  şi ghimbirului.

Administrare

Pentru întărirea imunităţii, se consumă o linguriţă de gem de ghimbir, dimineaţa, la micul dejun, fără restricţii de timp.

Beneficiile gemului de ghimbir asupra sănătăţii

Stimulează digestia

Stimulează pofta de mâncare

Calmează durerile abdominale

Are efect anti-inflamator

Întăreşte sistemul imunitar 

Tratează răcelile

Scade nivelul colesterolului rău

Reduce alergiile de sezon

Are efecte analgezice

Ameliorează simptomele afecţiunilor respiratorii

Scade tensiunea arterială

Preluat: https://sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro/