Ceai de slăbit cu ghimbir, pătrunjel și scorțișoară

Martin este un cunoscător al ierburilor și a studiat medicina naturistă de mulți ani. Împărtășește rețeta de ceai, pe care a încercat-o personal și, datorită căreia a slăbit 20 de kilograme.

El subliniază că ceaiul nu acționează ca o baghetă magică, dar dacă îți monitorizezi dieta și crește activitatea fizică, accelerează semnificativ metabolismul și permite grăsimilor să se topească.

Martin are și propria sa pagină de Facebook, unde oamenii apelează la el în fiecare zi pentru ajutor.

„Mulți oameni mă sună și mă întreabă despre medicamente și ierburi care îi pot ajuta să slăbească.

„Personal, am făcut acum 4 ani o rețetă foarte bună de ceai de slăbit, care m-a ajutat foarte mult, la fel ca și multe persoane care l-au folosit.

Am slăbit 20 de kilograme în doar 2 luni. Dar, pe lângă ceai, trebuie să-ți monitorizezi dieta și să te angajezi în activitate fizică zilnică.

Ingrediente necesare:

  • 500 ml apa
  • 1 lingura patrunjel proaspat
  • 1 lingura ceai verde
  • 6 foi de dafin
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 praf de ghimbir pudra
  • 1 lamaie

Mod de preparare:
Se fierb 500 ml de apa si se adauga 1 lingura de patrunjel proaspat (a nu se folosi daca aveti tensiune arteriala scazuta). Adăugați 1 lingură de ceai verde și 6 foi de dafin.

Adaugati 1 baton de scortisoara daca kilogramele in plus sunt rezultatul consumului de dulceata, caz in care scortisoara regleaza zaharul si tensiunea arteriala.

Toate aceste ingrediente se adaugă în apă și se înmoaie timp de 20 de minute, acoperite.

Se adauga apoi un praf de ghimbir si cand s-a racit complet, se adauga sucul de la 1 lamaie.

Se strecoară și se bea un pahar dimineața și seara. După 7 zile de consum zilnic, luați o pauză de 2-3 zile, apoi repetați în aceeași ordine (7 zile de consum și 2-3 zile de odihnă).

Sursa