Cea mai simplă metodă de a scăpa de paraziții intestinali

Ca sa scapi de ei, testeaza urmatorul vermicid: de dimineata, cand te trezesti, si pana la ora pranzului consuma doar 450 g de capsune.

Taie marunt patru sau cinci catei de usturoi si lasa-i la macerat, toata noaptea, intr-un litru de apa sau de lapte. Filtreaza si bea a doua zi dimineata, pe stomacul gol. Continua cura timp de trei-patru saptamani, daca vrei sa obtii rezultate de durata.

Pentru a lichida viermii intestinali, pune sa fiarba la foc mic 250 g de ceapa taiata in 500 ml de lapte, timp de 20 de minute. Filtreaza si bea dimineata, pe stomacul gol.

Bea 60 ml de suc de arpagic in fiecare dimineata, pe stomacul gol, si ai scapat de viermii intestinali.

Scapa de viermii intestinali cu un decoct din seminte de varza (cele folosite pentru insamantare). Filtreaza si bea, pe stomacul gol, in fiecare dimineata si de mai multe ori in timpul zilei, pana la vindecare.

Toarna, intr-un ceaun, 250 ml de apa, 250 ml de otet si 30 ml de miere. Pune sa fiarba 20 de minute, impreuna cu 20 catei de usturoi curatati si taiati in doua. Lasa sa se racoreasca si bea cate o jumatate de cana, de trei ori pe zi.

Pentru a beneficia de proprietatile vermicide ale cartofilor, trebuie sa consumi, in fiecare seara, in loc de cina, pana la vindecarea completa, doar salata de cartofi stropiti cu ulei de masline.

Pune la macerat, intr-un litru de vin rosu, 500 g de ceapa taiata si sase catei de usturoi curatati si taiati in doua. Dupa 24 de ore, filtreaza si bea cate o jumatate de cana din acest vin, de trei ori pe zi, pana la vindecarea completa.

Contra teniei, rade un catel mare de usturoi curatat si fa decoct, punandu-l sa fiarba la foc mic, timp de 20 de minute, in 250 ml de lapte. Bea acest decoct dimineata, pe stomacul gol, pana cand este expulzat parazitul. Nu consuma niciun alt aliment pana la pranz!