Bautura utila pentru pierderea în greutate. Se bea doar seara

Băutură utilă pentru scăderea în greutate, care se bea la culcare și acționează noaptea. Dacă sunteți în căutarea modului perfect de a vă reduce stomacul fără o dietă strictă, restricții și foamete, încercați această rețetă.

În afară de faptul că este bun pentru îndepărtarea excesului de greutate, s-a dovedit, de asemenea, că este un bun diuretic pentru expulzarea excesului de lichid din corp și pentru detoxifierea corpului.

Ceaiul se bea numai noaptea înainte de culcare și întotdeauna proaspăt preparat. Lipsa mișcării și a activității fizice afectează starea psihofizică generală, precum și greutatea corporală.

Această băutură te va ajuta să slăbești, dar nu este atotputernic. Trebuie să începi să te miști, să fii activ fizic și să mănânci sănătos.

Ingrediente necesare:
2 linguri de pătrunjel proaspăt
300 ml apă
1 linguriță plină de ghimbir

Mod de preparare:
Tocam marunt patrunjelul. Puneți apa pe aragaz și după ce fierbe, adăugați două linguri de pătrunjel tocat. Se acoperă și se fierbe încă 2-3 minute, apoi se lasă deoparte timp de aproximativ 10 minute. Se strecoară ceaiul și se adaugă o linguriță completă de pudră de ghimbir. Se amestecă și băutura sănătoasă pentru slăbit este gata de băut.

Băutura se bea o dată pe zi, cu o oră înainte de culcare, continuu timp de 14 zile. Apoi, faceți o pauză de cel puțin 3 zile, după care puteți repeta procedura, dacă doriți.

Unii oameni reușesc să slăbească 5 kilograme în 14 zile, ceea ce este un rezultat foarte bun.

Sursa