Bautura milaculoasa-elixirul sanatatii.Mar, morcov și cartofi.

Ai nevoie de un mar, un cartof si un morcov, toate de marime potrvita. Orienteaza-te spre produse romanesti. Produsele se spala bine, sub jet puternic de apa, pentru morcov si cartof se poate folosi o perie speciala sau un spalator de plastic si, fara sa le curati de coaja, le tai cubulete si le dai prin storcatorul de fructe.

Apoi, cu o lingurita, amesteci bine in lichidul obtinut si-l bei imediat. Nu se pastreaza din acest suc pentru mai tarziu, nici chiar la frigider, deoarece cartoful se oxideaza foarte repede si devine toxic.

Bautura este eficienta in prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase, poate vindeca ulcerul si preveni afectiunile grave la ficat, rinichi si pancreas. Previne atacurile de cord si hipertensiunea arteriala, intareste sistemul imunitar, ferind organismul de infectii.

Este buna pentru vedere, vindeca ochii rosii, obositi sau uscati. Elimina durerile musculare provocate de munca fizica sau exercitii fizice fara antrenament suficient. Bautura ajuta tranzitul intestinal, elimina constipatia, detoxifica organismul. Vindeca bolile de piele, curata pielea, este eficienta in acnee.

Bautura are puterea de a vindeca respiratia urat mirositoare din cauza indigestiei deficitare sau a infectiilor de la nivelul gatului. Se recomanda in dureri premenstruale si menstruale si coboara temperatura in cazul puseurilor severe de febra. Acest suc, extrem de hranitor si care se absoarbe usor, se recomanda fara rezerve, persoanelor care vor sa slabeasca.

Sucul se prepara dimineata si se bea imediat. Dupa o ora se poate servi micul dejun. Pentru rezultate rapide si eficienta mai mare, se recomanda doua sucuri pe zi, al doilea, dupa amiaza, inainte de ora 5. Dupa o ora se poate servi o gustare. Cura dureaza doua saptamani si este bine de urmat, mai ales, la schimbare de anotimp.

Sucul, absolut natural prin natura ingredientelor care intra in compozitie, nu are nici un efect secundar, nu face rau nimanui, nu creeaza dependenta.

Ar fi bine ca in perioada cat faceti acesta cura, si hrana de zi cu zi sa fie cat mai sanatoasa, sa consumati multe lichide naturale si mancare gatita, fructe si legume proaspete.

Sa avem sanatate!

Preluat: https://sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro/