Angajează-te La Poliția Locală. Salariu Mare Și Fără Facultate. Uite Cât Câștigă Un Polițist Local?

Cel puţin 10 candidaţi sunt pe un loc la Poliţia Locală. Nici nu e de mirare, dacă avem în vedere cât câştigă un angajat aici. Între salariile din diferitele structuri ale sistemului de apărare şi protecţie publică există mari discrepanţe pe care unii le numesc chiar nedreptăţi.

Internetul a „explodat” după ce pe un grup de pe o reţea de socializare a fost postat un fluturaş de salarizare din Poliţia Locală, conform căruia angajatul caștigă lunar 4.800 de lei. Adică mai mult de 1000 de euro cash. Nu-i rău deloc pentru viața din România! „Cum este posibil ca un poliţist local să aibă 4.800 de lei salariu, iar un poliţist adevărat, de la judiciar, de 3.500 de lei?”, se întreabă Decebal Tomuleasa.

La rândul său, Claudiu Albăstroiu spune că militarii „sunt cel mai prost plătiţi”, iar Ion Bălan adaugă că „multe posturi din Poliţia Locală sunt ocupate de foşti poliţişti, care au ieşit cu pensii bune de la stat”.

„La Poliția Locală, Sector 1, cel mai mic salariu în plată a crescut de la 1.200 salariu + 1.200 normă de hrană, TOTAL 2.400, la 3.600 salariu + 1.200 normă de hrană, TOTAL 4.800. Cu părere de rău, informaţia este adevărată. La Poliția Locală, pe 4 octombrie este examen și sunt minim 10 pe un loc, nume importante din Bucureşti”, mai spune Claudiu Albăstroiu.