Amestec de cuișoare cu miere pentru ficat, obezitate şi alte afecţiuni

Atât cuișoarele, cât și mierea sunt considerate foarte benefice pentru sănătate. Amestecul acestor doua ingrediente sporesc drastic proprietăţile lor individuale.

Cuişoarele conține mangan, vitamina K, fier, fibre, calciu, magneziu, proteine, carbohidraţi şi fibre.
Mierea este numită o comoară a virtuţilor. Mierea este numită o comoară a virtuţilor. Mierea conţine substanţe nutritive precum proteine, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu și seleniu.

Beneficiile amestecului de miere şi cuisoare

1 Pentru ficat

Compusul Eugenol prezent în cuişoare este benefic pentru ficat. Pe lângă menţinerea perfectă a ficatului, cuișoarele pot reduce boala ficatului gras prin reducerea inflamației.
Cuișoarele amestecate cu miere sunt considerate foarte benefice pentru ficat.

2 Pentru obezitate

Dacă și tu eşti tulburat de problema obezităţii şi vrei să slăbeşti, atunci consumul de cuișoare şi miere poate fi benefic pentru tine.

Mod de preparare:

Tot ce trebuie să faci este să amesteci zilnic praful unui cuișor cu o lingură de miere şi să o consumi, acest lucru te va ajuta în lupta cu greutatea.

3 Pentru ulcere bucale

Pentru a depăşi problema ulcerului bucal, puteți folosi cuişoare şi miere. Acest amestec este un puternic agent antiinflamator şi antiseptic care poate ajuta si la ameliorarea durerii.

4 Pentru durere în gât

Durerea în gât poate fi redusă prin utilizarea cuișoarelor și a mierii, pentru că o durere în gât este adesea cauzată de infecţie. Amestecarea cuisoarelor și a mierii poate ameliora durerea asociată infecţiilor.

5 Pentru piele

Atât cuişoarele, cât și mierea sunt considerate foarte bune pentru piele. Cuișoarele au proprietăţi antimicrobiene şi antiinflamatorii care protejează pielea de orice atac bacterian. Si mierea poate ajuta la menţinerea pielii hidratate şi hidratate.

6 Împotriva infecţiilor

Mierea conţine peptide, vitamina B, antioxidanţi, acizi graşi, aminoacizi, cu efect antibacterian. Combinația de miere şi cuişoare este un scut împotriva focarelor de puncte negre sau coşuri.

Mod de preparare:

Amestecă un vârf de pulbere de cuisoare cu o lingură de miere până obţii o pastă. Aplică această pastă pe fiecrae coș și lasă să acţioneze peste noapte. Spală uşor zona a doua zi dimineață cu apă călduţă. Repetă procedura câteva zile la rând, pentru cele mai bune rezultate.

7 Pentru greață

Greața poate provoca rău de mișcare sau rău de mare, durere severă, stres emoțional sau alte probleme de sănătate.

Un amestec de cuișoare și miere este un remediu excelent pentru amelioarea simptomelor de greață

Mod de prepare:

Zdrobește 4-5 cuișoare și amestecă-le cu o linguriță de miere, apoi mănâncă ușor. Această metodă este singură chiar și în timpul sarcinii.

Sursa