Amenzi dure pe litoral pentru TURIȘTI. Ce nu trebuie să faci!

Turiștii care umblă pe străzi sau merg la terase în costume de baie vor fi amendați pentru ținută indecentă după ce mai mulți localnici au început să reclame tot mai des astfel de situații. Un turist aflat pe litoralul românesc a fost deja amendat.

Turiștii aflați pe litoralul românesc care merg la terase, restaurante sau la supermarket îmbrăcați doar în costum de baie sau slip vor fi amendați după ce localnicii au început să-i reclame pentru ținută indecentă. Proprietarii de terase și restaurante, precum și administratorii hotelurilor sunt de acord cu această inițiativă și nu le permit accesul clienților dacă nu sunt îmbrăcați decent.

Momentan nu există sancțiuni pentru turiștii care merg pe stradă exact așa cum stau la plajă, dar vor putea fi amendați dacă cineva sună la 112 și îi reclamă pentru exhibiționism. Turiștii care poartă costum de baie atunci când merg la cumpărături în magazine sau iau masa la terasă pot primi o amendă de 1.000 de lei.

Mai mulți patroni de restaurante și hoteluri nu acceptă în locații oameni îmbrăcați sumar
Lipsa de inhibiție pe care o afișează pe străzi turiștii îi stânjenește pe mulți dintre localnici. Mulți clienți ai restaurantelor de pe litoral și administratori ai hotelurilor s-au plâns de ținuta anumitor turiști.