Acest sirop preparat acasa, curăța rapid plămânii, vasele de sânge, va preveni boala Alzheimer, diabetul, accidentul vascular cerebral și va îmbunătăți circulația sângelui!

Oamenii se înșeală crezând că numai fumătorii trebuie să-și curețe plămânii din cauza nivelurilor ridicate de nicotină și gudron pe care le inhalează atunci când fumează. Dar dacă o persoană nu fumează, atunci aceasta crede că nu se poate îmbolnăvi de o boală pulmonară, ceea ce nu este adevărat.

Cu toții inhalăm diferite tipuri de toxine care sunt în aer, iar cantitatea și toxicitatea acestora crește.

Acest remediu naturist este pe bază de turmeric, ghimbir, ceapă și miere, care au proprietăți medicinale eficiente pentru curățarea plămânilor și a altor organe ale corpului nostru, precum și pentru prevenirea anumitor boli precum gripa și reducerea riscului de Alzheimer, diabet, cancer etc.

Acest sirop de casă este foarte ușor de făcut și de consumat! Rezultate vor fi vizibile în scurt timp!

Ingrediente pentru prepararea siropului natural:

1 litru de apă
1 lingură de ghimbir ras
1 ceapă
Două linguri de suc proaspăt de lămâie
Două linguri de pudră de curcuma

1/2 linguriță de piper negru măcinat
200 g de miere

Luați o ceapă, curățați-o și tăiați-o în bucăți foarte mici, apoi o așezați într-o cratiță și acoperiți cu apă. Lăsați la infuzat cel puțin o oră.

Se pune la fiert. Când începe să fiarbă adăugați turmericul, piperul și ghimbirul și lăsa-ți să fiarbă un minut, se acoperă și se lasă să se răcească.

Se strecoară amestecul și se adaugă suc de lămâie și miere, se amestecă bine folosind o lingură de lemn. Siropul îl puneți într-un recipient de sticlă curat și îl păstrați la frigider.

Se recomandă să consumați 1 lingură de sirop pe stomacul gol și 2 linguri înainte de prânz, consumați până când siropul se termină, până atunci plămânii trebuie să fie complet curățați și veți observa modificări în corpul vostru.

Proprietățile medicinale ale ingredientelor siropului

Lămâia este un bun detoxifiant pentru organism. Datorită proprietăților sale medicinale, veți obține nu numai plămâni sănătoși, ci și îmbunătățirea sănătății sângelui.

Ghimbirul este un remediu foarte eficient care se recomandă a fi consumat zilnic pentru a elimina toxinele depozitate în corpul nostru. În plus, poate stabiliza nivelul glucozei, colesterolului și trigliceridelor.

Curcuma este cu adevărat benefică pentru sănătatea noastră datorită substanțelor nutritive care ne ajută să ardem grăsimile care se lipesc de pereții vaselor de sânge și obstrucționează circulația sângelui. Pe de altă parte, curăță întregul corp într-un timp foarte scurt.

Toate materialele au doar scop informativ. Înainte de utilizare și pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați un specialist!

Preluat: https://sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro/