Accident vascular! Este nevoie doar de un minut să citiți aceste lucruri prin care puteți salva viața cuiva

Este nevoie doar de 1 minut să citiți aceste următoarele:

Un neurolog a spus că, dacă ajutorul vine în decurs de 3 ore la o victimă accidentată vascular cerebral, el ar putea anula efectele unui accident vascular cerebral. Pentru a diagnostica si trata pacientul în decurs de 3 ore, este foarte ușor, trebuie doar să citiți cu atenție mai jos ce urmează…
Recunoaște un accident vascular cerebral … există 4 etape, pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a detecta un accident vascular cerebral:


1. Cereți persoanei să zâmbească (ea nu o v-a putea face).
2. Cereți persoanei să spună o frază foarte simplă (de exemplu: „Astăzi este foarte frumos.”), ( Ea va vorbi stâlcit, nu va vorbi coerent )
3. Cereți persoanei să ridice ambele brațe ( Persoana nu va putea să le ridice, poate doar parțial).
4. Cereți persoanei să scoată limba ( În cazul în care limba este curbată și strâmbă dintr-o parte în alta, este de asemenea un semn de accident vascular cerebral. )


În cazul în care el sau ea are probleme cu oricare dintre aceste etape, chemați o ambulanță de urgentă și descrieți simptomele persoanei la telefon. Un Cardiolog a spus că dacă aduceți la toți prietenii și la toate cunoștințele aceste informații, atât de mulți oameni pot fi salvați din această situație, de nu vă puteți imagina, poate vei fi chiar tu pus în situație de a salva pe cineva…
Copiați și da-ți mai departe la cunoștințe, prieteni, pentru a salva vieți !!!

You cannot copy content of this page