Usturoiul și detoxifierea organismului? Vedeți cum usturoiul poate face față multor boli mai bine decât medicamentele

Într-o perioadă de stil de viață sănătos și manie de fitness, sunt tot mai mulți oameni de toate vârstele care se întorc la modurile de modă veche de a restabili sănătatea, frumusețea și puterea spiritului. Acesta este unul dintre motivele pentru care remediile populare sunt atât de populare astăzi.

Dacă vorbim despre conținutul său de nutrienți, acesta include:

  • Uleiuri esentiale
  • Acizi organici
  • Carbohidrați
  • Enzime
  • Proteine
  • Erbicide și fungicide
  • Vitamine (C, B1, B2, B5, B6, PP și colină)
  • Glicozide
  • Minerale (calciu, fosfor, sodiu, magneziu, seleniu, zinc, fier)

Usturoiul este un condiment cu miros înțepător și un gust caracteristic, îi va ajuta pe cei care doresc ca frumusețea lor exterioară să fie o reflectare a sănătății lor interioare.

Bonusul nr. 1: Îndepărtarea respirației urâte

S-ar putea să vă îndoiți de calitatea usturoiului importat din China, dar nu uitați de medicina chineză. Din timpuri imemoriale, fiecare locuitor știa să-și pună corpul pe picioare. Tot ce trebuie să faci este să sugi usturoiul în fiecare dimineață înainte de micul dejun. Dacă nu sunteți sigur dacă într-adevăr aveți nevoie de el, urmăriți-vă sentimentele de dimineață. Dacă ai un gust sau un miros neplăcut în gură, începe să sugi un cățel de usturoi timp de 30 de minute. Apoi scuipă-l, ia micul dejun, spală-te pe dinți și dacă mirosul persistă, începe să mesteci 1 bob de cafea sau frunze de pătrunjel.

Bonusul nr. 2: Creșterea nivelului de hemoglobină

Anemia – una dintre condițiile organismului, care este dificil de determinat la prima vedere. Nu este boala în sine, ci doar un simptom al unei alte boli mai grave. Suplimentele vitaminice sub formă de fier ajută, dar nu la fel de mult ca usturoiul. Sugeți-l 30 de minute în fiecare zi timp de o lună și apoi consultați un specialist. Rezultatele cu siguranță vă vor surprinde plăcut!

Bonusul nr. 3: digestie îmbunătățită

Excesul de greutate poate provoca insomnie și stima de sine scăzută, în special la sexul mai frumos. Dacă simți că ai făcut cu adevărat totul și kilogramele în plus nu vor să plece, încearcă ceva mai puțin tradițional. Compușii utili din usturoi neutralizează infecțiile, scad nivelul glucozei, acționează pentru îndepărtarea agenților cancerigeni și normalizează nivelul colesterolului.

Întrebarea de la sfârșit este: De ce ne amintim usturoiul numai atunci când primele simptome ale gripei au apărut deja la noi?

Sursa