8 sfaturi de la o bunică înțeleaptă pentru a-ți întări familia. Este neprețuit

De la părinți, bunici și alte rude, auzim adesea sfaturi necesare și corecte. este foarte important să le aplici corect în viața ta. Pentru că multe sfaturi sunt capabile să ne ajute în momentele dificile. Cei mai în vârstă decât noi au multă experiență și din aceasta se formează consiliile. Ele pot fi variate, unele se referă la muncă, altele la relații, altele la familii. Vă oferim câteva sfaturi de la bunica dvs. care vă vor ajuta să vă întăriți familia.

1. Nu te certa niciodată cu soțul tău, soția în fața copiilor. Nici mama, nici tatăl nu va fi respectat. Și dacă copiii încetează să-și respecte părinții, ei nu vor mai asculta de nimeni – atunci vor fi probleme.

  • Indiferent de cât de mult te rănesc cuvintele soțului/soției, nu ar trebui să rezolvi niciodată lucrurile în fața copiilor tăi. Acest lucru este important mai ales dacă începeți să vă înjurați tare sau chiar să vă insultați unul pe celălalt.

2. Nu-ți conduce niciodată soțul; este mai bine să-l faci să-și dorească ceea ce îți dorești tu, dar prin comunicare.

  • Sunt femei și bărbați care arată ca un colonel. Aici trebuie să fii mai atent și să te oprești la timp. Prin urmare, nu-i comanda niciodată soțului tău sau soției tale ce să facă. Luații deciziile împreună fără a da ordine și ajutați-vă reciproc.

3. Păstrează pacea în casa ta. Învață să ierți și fii primul care face pace. Certurile, insultele și grosolănia distrug familiile. Pacea în familie este cea mai prețioasă.

  • Uneori suntem foarte răniți de cuvintele celor dragi și este imposibil să stăm într-o coajă impenetrabilă. Cu toate acestea, la un moment dat, înțelegeți că totul este condus de emoție. După câteva minute, ore, te vei calma și vei înțelege că în momentul de furie nu ești tu, ci resentimentul tău. Pentru a nu te certa și a fi jignit, reamintește-ți de fiecare dată cât de mult iubești această persoană și atunci totul se va rezolva, pentru că familia este cea mai valoroasă.

4. Nu curățați niciodată casa într-o dispoziție proastă. Vei răspândi și mai mută murdărie.

  • Curățarea casei este un proces important. Când aruncăm ceea ce nu avem nevoie, facem loc pentru ceva nou. Prin urmare, dacă începeți să curățați într-o dispoziție sau stare proastă, atunci nu va ieși nimic bun din asta.

5. Nu-ți fie frică și nu-ți fie lene să studiezi. O soție educată și un soț la fel are copii inteligenți și educați. Și copiii deștepți au de obicei un viitor grozav și familii bune.

  • Lenea este un dușman teribil, dar poate fi învinsă. Uneori va fi nevoie de mult efort, dar rezultatul nu va întârzia să apară. Învățarea este lumină, iar ignoranța este întuneric. Deci, în viață, se dovedește că o persoană mai adaptabilă găsește soluții la probleme complexe, urcă pe scara carierei, iar ei vor fi un bun exemplu pentru copii.

6. Principalul lucru într-o familie este respectul unul față de celălalt. Dacă există respect, va exista iubire.

  • Există un lucru important de reținut aici. Oricât de supărați sunteți unul pe celălalt, oricât de multă furie vă acoperă, arătați întotdeauna respect. Este necesar. Încă o dată, este mai bine să taci decât să exprimi negativitatea care te-a umplut în timpul unei cearte.

7. Pregătește întotdeauna mâncare într-o dispoziție bună și cu nervi.

  • Mâncatul a fost întotdeauna considerat un rit sacru. Asigurați-vă că gătiți într-o dispoziție bună, cu dragoste, iar apoi orice fel de mâncare, chiar dacă ați făcut-o pentru prima dată, va ieși delicios.

8. Nu fi gelos, feliasa – gelozia distruge o familie. Dacă soțul tău te iubește, nu te va înșela și invers, așa că păstrează dragostea și respectul soțului, soției.

  • Gelozia este un lucru groaznic și a distrus mai mult de o familie. Totuși, de obicei cu un psihic normal, există motive de gelozie și în acest caz, cei doi trebuie să discute și să rezolve neînțelegerile. Un alt caz este atunci când gelozia este nefondată. Nu este nevoie să te angajezi în căutarea altui suflet pereche până nu încerci să salvezi căsnicia.
  • Prin urmare, ai încredere, respectă și prețuiește-ți partenerul!

Psihologul Teresa a fost azi cu tine…. Să ai numai bine în familie!

Sursă