7 probleme ale corpului pe care le poți rezolva cu coji de mandarină

Arunci și piei de mandarină?

Vom vorbi acum despre modul în care acestea pot și ar trebui utilizate pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea.

Înainte de a utiliza orice mijloace, trebuie să consultați un medic!

Proprietăți mandarine: originale și iubite de gustul tuturor, aromă bogată, vitamine B1, B2, B3, B6, B9 în compoziție, minerale (fier, magneziu, calciu, fosfor, zinc, seleniu, potasiu). Mandarinele sunt foarte utile pentru organism, nu mai puțin de orice util este conținut în coajă.

Probleme digestive – Măcinați coaja de mandarină într-o pulbere pe care o puteți adăuga pur și simplu la alimente.

Probleme de somn, epuizare fizică – puneți coaja într-o pungă, inspirați aroma cel puțin 15 minute.

Ciuperca – ștergeți zona afectată cu suc de coajă proaspătă de mandarină de două ori pe zi.

Tuse – uscați bucăți mici de piele, turnați un pahar de coajă în apă clocotită, insistați într-un loc întunecat pentru o săptămână, apoi adăugați 20 de picături de lichid în alimente de trei ori pe zi.

Bronșită – adăugați o jumătate de pahar de piele de mandarină la un pahar de apă fierbinte, lăsați-o o oră, apoi beți, luați remediul de trei ori pe zi.

Nas curgător – aruncați puțină coajă în apă clocotită, inspirați aburul timp de 10 minute.

Tahicardie și hipertensiune – se toarnă pielea într-o cratiță cu 3 litri de apă, se fierbe, se lasă să stea, se strecoară, se adaugă apă la baie.

Ce mandarine vor ajuta să facă față: constipație, deshidratare, scăderea tensiunii arteriale, vindecarea rănilor cu ulei de mandarină, îmbunătățirea tonusului pielii, starea părului, anemie, prevenirea cancerului, ateroscleroză, supraponderalitate. Mandarina este o sursă excelentă de vitamina C, îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar și ajută la combaterea diferitelor boli.

Sursa