6 minciuni despre cancer!

  1. Nu există un leac pentru cancer.

Adevărul: Există mii de leacuri pentru cancer în lumea naturală, care sunt folosite zilnic în toate părțile lumii care nu sunt controlate de monopolul medicinii farmaceutice și de chimioterapiile toxice. Corpul dumneavoastră este proiectat să se vindece singur. El știe cum să vindece cancerul. Are nevoie doar de resursele potrivite și de evitarea toxinelor pentru a-și îndeplini această sarcină.

2. Chimioterapia tratează cancerul.

Adevărul: Chimioterapia este un fel de bombardare a unei zone-țintă, o medicină barbară, care otrăvește întregul corp. Micșorarea tumorilor canceroase nu reprezintă deloc un „tratament” pentru cancer. Dacă celulele stem ale tumorii canceroase nu sunt distruse în totalitate, tumoarea va crește la loc. Și o dată ce corpul a fost otrăvit cu chimioterapie, răspunsul sistemului imunitar la cancer este compromis permanent. Din această cauză, în 12-24 de luni după ce corpul a suferit efectele chimioterapiei, cancerul va tinde să revină și să se instaleze în multiple organe.

3. Nu există alimente sau plante anticancer.

Adevărul: Mama Natură a creat leacuri anticancer încă de la apariția vieții pe planeta noastră. Există mii de nutrienți în alimentele noastre vegetale, pe care le găsiți în orice piață sau băcănie. Proprietățile anticancer ale unor plante alimentare precum turmericul, usturoiul, ceapa, ghimbirul sau varza rareori capătă atenția cuvenită, pentru că acestea nu pot fi patentate și transformate în medicamente aducătoare de profituri grase.

5. Nici o substanță chimică introdusă într-un produs de curățare nu produce cancer.

Adevărul: Produsele de curățare sunt încărcate de substanțe chimice, inclusiv disruptori hormonali recunoscuți drept cancerigeni și parfumuri sintetice care promovează mutageneza. Aproape toți detergenții și toate balsamurile de rufe sunt niște cocktail-uri cauzatoare de cancer, prezentate în ambalaje atrăgătoare.

6. Cancerul se transmite genetic. Ați fost programat de la naștere să faceți cancer și nu puteți face nimic să-i împiedicați apariția.

Adevărul: Nu există nimic în genele dumneavoastră care să vă programeze să faceți cancer. Codul dumneavoastră genetic este tiparul pentru o sănătate perfectă. Însă atunci când celulele corpului se scaldă în chimicalele toxice, cauzatoare de cancer, aflate în alimentele și produsele cosmetice și de igienă personală, genele dumneavoastră suferă mutații, ceea ce duce la cancer. Nu uitați că aveți controlul total asupra expunerii sau evitării chimicalelor cauzatoare de cancer.