5 tehnici simple pentru a netezi ridurile, trebuie să vă relaxați doar mușchii

Pentru a netezi ridurile, trebuie să vă relaxați mușchii. Din cauza tensiunii lor apar cute urâte pe piele.

Aspectul pliurilor nazolabiale este influențat de mușchii circulari ai gurii și de mușchiul masticator. Mușchiul de mestecat este mare și profund. Trucul este să-l relaxezi în timp ce îl întinzi.

Durerea poate apărea în timpul exercițiilor fizice. Nu ar trebui să-ți fie frică de asta. Durerea este un simptom al unui mușchi tensoinat. Va scădea și va dispărea treptat când tensiunea dispare. Și cel mai important – ridurile, cutele vor dispărea și valul feței va deveni mai ascuțit.

Cum se masează

Este necesar să se relaxeze mușchiul care leagă pometul și maxilarul inferior. Concentrați-vă pe partea care este deosebit de dureroasă când este apăsată.

1 Efectuați mișcări circulare sub pomeți

Deschideți puțin punga, puneți degetul mijlociu și inelar de la ambele mâini sub pometul drept și faceți un crec. Creșteți presiunea la ridicare și slăbiți la coborâre. Faceți 15 cercuri pe fiecare parte.

2 Alungă limfa stagnantă

După ce ați făcut 15 mișcări circulare, duceți degetele cu mâinile sub ureche și de-a lungul mușchilor gâtului până la claviculă. Acest lucru va alunga limfa stagnantă și va ameliora umflarea.

După aceea, ne întindem, relaxăm alți mușchi și conducem limfa.

3 Masează din colțul buzelor

Puneți degetul mijlociu și inelar de la ambele mâini pe colțul drept al gurii. Apăsați și glisați degetele până la ureche și de-a lungul mușchiului strenocleidomastoid până la claviculă. Repetați de 5 ori.

4 Masaj din nas

Blocați degetele la nară, apăsați și glisați până la mijlocul urechii, sub ureche și până la claviculă – de 5 ori.

5 Masează din colțul ochiului

Puneți degetul mijlociul și inelar de la ambele mâini sub ochi. Apăsați și treceți-vă degetele spre tâmple, de-a lungul urechii, sub ureche și până la claviculă – de 5 ori.

Repetați pe cealaltă parte.

Efectuați acest complex de 2 ori pe zi – dimineața și seara. Începeți să faceți pe o parte a feței pentru a vedea diferența. În timpul masajului, nu există doar relaxarea mușchilor spasmodici, ci și stimularea limfei. Limfa este restrânsă și edemul dispare, care agravează pliurile nazolabiale.

Sursa