4 Unguente puternice de casă, naturale pentru multe boli.

1 Acest unguent tratează multe boli

Fibroame, mastite, gangrenă, ulcere ( inclusiv trofice ), arsuri, furuncule, abcese, dureri articulare, sinuzita cea mai cronică, otită medie purulentă, răni în gât, eczeme, chisturi ovariene – toate acestea vor vindeca un miracol – unguent !

Pregătire:

Se toarnă 1 cană de ulei vegetal rafinat într-un vas de email, se adaugă ceară de albine de mărimea unei cutii de chibrituri și se pune la foc mic, astfel încât ceara să se topească. Jumătatea de gălbenuș dintr-un ou fiert tare, zdrobiți cu o furculiță pe o farfurioară și adăugați treptat în vasul cu ulei și ceară.

Se amestecă, se scoate de pe foc și se lasă 10-15 minute. Se strecoară și se păstrează într-un recipient de sticlă la frigider.

Unguentul este foarte eficient, vindecă:

1 Sinuzita

Este suficient să picurați unguentul în nas de două ori cu interval de o oră și puteți chiar scăpa de sinusurile maxilare și trage puroiul cu o forță extraordinară!

2 Otita medie purulentă.

Răsuciți flagelul din vată și introduceți-l în ureche. Schimbați flagelul după cum este necesar și, în același timp, lubrifiați cu unguent în spatele urechii. Unguentul atrage puroiul cu o forță extraordinară. Deci, puteți trata toate otitele medii, nu numai cele purulente.

3 Răni în gât, abcese în gât, amigdalită purulentă

Ungeți gâtul cu unguent, aplicați o compresă pe zona gâtului. Dacă faceți toate acestea seara, repetând procedura la fiecare oră, până dimineața abcesul va trece.

4 Bronhii, durere în stomac, intestine, fierbe pe corp.

De trei ori pe zi înainte de mese, luați o jumătate de linguriță din unguent.

5 Arsuri, furuncule, răni, umflături, dureri de dinți, dureri articulare la genunchi

Aplicați-l noaptea pe locul dureros, înfășurându-l. Cu un deget curat, ungeți un dinte dureros și ungeți gingiile cu unguent și veți vedea cum încep să se retragă rănile. Rezultatul va fi cu siguranță excelent.

6. Ulcere trofice, gangrena.

De asemenea, aplicați șervețele cu unguent și schimbați după 2 ore. Veți vedea cât de repede progresează tratamentul tău de salvare, în ciuda tuturor tipurilor de medicamente inactive scumpe. Arsuri, furuncule, răni, inflamații edematoase pe piele, dureri de dinți ( pe gingie cu vată cu unguent ).

7 Cu acest unguent vă puteți întări unghiile.

Notă: trebuie să folosiți ceară de albine naturală. Pentru uz extern, puteți folosi orice ulei, iar pentru uz intern uleiul de măsline este mai bun.

Unguent antiiflamator.

Ingrediente:

  • 1 pahar de grăsime animală,
  • 100 g de ulei vegetal,
  • 1 lingură de muguri de mesteacăn
  • 50 g de propolis

Mod de preparare:

Topiși grăsimea într-o baie de apă, aduceți la fierbere, adăugați muguri de mesteacăn, lăsați pe foc timp de 3 ore, adăugați propolis în timp ce se răcește, amestecați. După dizolvarea propolisului, se toarnă ulei vegetal. Se lasă într-o baie de apă până se răcește complet. Se strecoară și se pune la frigider.

Ajută la bronșită, artroza articulațiilor, osteocondroză . Un unguent care vindecă bine orice rană.

Pentru a pregăti unguentul, aveți nevoie de suc proaspăt de cinquefoil de gâscă. Luați 1 lingură din acest suc. Puneți 60 g de grăsime de porc topită în această cantitate de suc. Se amestecă și se lasă într-un loc cald, apoi se amestecă din nou pentru a obține o masă omogenă. Adăugați 1 linguriță de ceară de albine și puțin propolis. Puneți amestecul pe foc, aduceți la fierbere și fierbeți la foc mic timp de 5 minute. Lăsați-l din nou într-un loc cald timp de 2 ore, astfel încât totul să fie infuzat. La final puneți unguentul la fiecare oră și amestecați bine, astfel încât să se îngroașe uniform.

Unguentul este acum gata. Păstrați-l la frigider. Este ușor de utilizat. Aplicați unguentul pe rană și aplicați un bandaj deasupra. Rana se va vindeca foarte curând.

Unguent miraculos vindecător

Ingrediente:

  • Luați 40 g ceară naturală,â
  • 100 g ulei de măsline ( este posibil și ulei vegetal ),
  • 2 linguri zahăr granulat.

Mod de pregătire:

Zdrobiți ceara în unt, adăugați zahăr și puneți la foc mic. Amestecând încet, topește ceara și zahărul din unt. Se dizolvă încet. Se amestecă continuu, zahărul va începe să ardă ( dar acest lucru nu este deosebit de înfricoșător ). Ca rezultat, ceara va trece de la o stare dură la una moale, ca să spunem așa. Ar trebui să obțineți un unguent omogen. Răcoros și poate fi folosit. Acest unguent ameliorează orice proces inflamator.

  1. Curgerea nasului și a congestiei nazale. Ungeți fiecare nară. Nu ustură deloc. Este deosebit de bun pentru cei cu copii mici, pentru a nu-i chinui cu picături. Ajută imediat.
  2. Durere în gât. De asemenea, răspândit în jurul amigdalelor. Înfășurați-vă gâtul.
  3. Tuse. Frecați-vă pieptul, atât din față, cât și din spate.
  4. Răni în gură și buze
  5. Inflamația urechii
  6. Orice abraziune și durere de pe suprafața pielii cu inflamație deja evidentă în jur.
  7. Întinderea mușchilor.
  8. Dureri articulare.

Sursă