Trucuri Inteligente Și Originale Care Fac Viața Mai Ușoară Pentru Orice Doamnă

De ce să muncești mai mult când poți să muncești mai inteligent? Doamnelor, este timpul să vă simplificați viața. Așadar, am compilat câteva sfaturi testate în timp și de încredere care vă vor ajuta să mergeți puțin mai ușor. Acestea sunt utile de învățat la orice vârstă și economisesc mult timp. Vom acoperi sfaturi legate de aparate de ras, produse de igienă, păr, haine, curățenie în casă și multe altele. Dar sincer vorbind, în timp ce aceste trucuri sunt orientate către doamne, oricine poate beneficia de cel puțin una sau două dintre aceste trucuri de viață. Intrigată? Continuă să derulezi pentru a afla mai multe.

Scapă de gumă din păr folosind acest truc genial cu cuburi de gheață

Poate să se întâmple oricui, în special celor cu părul lung. Acest sfat este o salvare de vieții pentru oricine a avut neplăcerea de a scoate gumă din gură și a o prinde în păr. Mulți dintre noi am ajuns în această situație lipicioasă (scuzați jocul de cuvinte!) sau cel puțin cunoaștem pe cineva care a trecut prin asta. Însă, în loc să ajungi după foarfece, mergi la congelator. Va trebui să aplici cuburile de gheață pe gumă timp de 10 până la 15 minute până când gumă se întărește.

Odată ce acest lucru se întâmplă, nu va mai fi la fel de lipicioasă, făcându-l mai ușor de îndepărtat din păr. De asemenea, poți folosi acest truc pentru a îndepărta gumă care s-a lipit de tălpile pantofilor tăi.

Magneți pentru agrafe de păr

Ești frustruată când agrafele de păr dispar, fără să mai fie văzute vreodată? Acest truc simplu le ține pe toate în același loc. Câteva magneți vechi de pe frigider și puțină bandă dublu adezivă fac treaba. Doar lipește partea nemagnetică a magneților pe masa ta de bijuterii și împrăștie agrafele de păr pe deasupra. Apoi, voila, ele se vor lipi magic de magneți în loc să se împrăștie prin cameră… și să fie înafara orizontului pentru totdeauna.

Tot ce trebuie să faci este să-ți amintești să le lipești înapoi după ce le-ai folosit. Nu te lăsa ispitită să le lași în geantă, pe masă sau oriunde altundeva – altfel vei reveni la punctul de plecare.

Păstrați banii în siguranță în cutiile vechi de balsam pentru buze

Acesta este un truc util atunci când călătoriți sau pentru a-l avea în geanta dvs. în caz de urgente. Tot ce aveți nevoie este o cutie veche de balsam pentru buze cu capac. Spălați-o înainte de a o folosi și asigurați-vă că este complet uscată. Puteți folosi un bețișor de bumbac pentru a usca marginea marginilor. Odată ce cutia este uscată, rulați câteva bancnote de 10 dolari și lipiți-le în interior.

Este discret, deci veți fi singura care știe că este acolo. Așadar, țineți-o în geanta dvs., în mașină, în buzunar sau oriunde altundeva credeți că ar putea fi utilă. Apoi, dacă apare vreo problemă, veți avea întotdeauna puțini bani de rezervă la îndemână.

Vin alb pentru petele roșii

Câteva pahare de vin roșu pot fi perfecte pentru o seară cu fetele. Cu toate acestea, poate fi mai puțin distractiv atunci când petele roșii ajung pe covor, pe scaune sau pe haine. Din fericire, există o soluție rapidă. S-ar putea să pară o superstiție veche, dar vinul alb chiar ajută să neutralizeze petele roșii într-o situație de urgență. Acesta este ceea ce trebuie să faci: tamponați puțin vin alb pe o cârpă și aplicați-l pe pete.

Puteți adăuga câteva picături de vin alb direct dacă este vorba despre o pată mai stubbornă. Lăsați-l să stea timp de 30 de minute, apoi curățați-l cu puțin detergent de rufe sau oțet.

Cine are nevoie de fier de călcat când poți folosi placa de îndreptat părul pentru călcat hainele

Bine, deci ai acea întâlnire importantă în 20 de minute, dar așteaptă – cămașa ta e mototolită, și nu există niciun fier de călcat în vedere în camera ta de hotel. Toți am trecut prin asta. Din fericire, placa ta de îndreptat părul poate fi un înlocuitor util pentru un fier de călcat în situații de urgență. De fapt, plăcile de îndreptat părul sunt adesea chiar mai bune decât fierurile de călcat tradiționale pentru guler, manșete și cute mici. Mai întâi, încălziți placa de îndreptat părul. Majoritatea plăcilor de îndreptat părul au setări reglabile de temperatură.

Astfel, le puteți ajusta în funcție de materialul pe care urmează să-l netezi. Doar amintiți-vă să ștergeți placa de îndreptat părul de orice produse pentru păr înainte de a începe. Altfel, s-ar putea să vă treziți nu numai cu haine mototolite, ci și cu pete pe ele!

Încearcă ulei de bebeluși sau balsam de păr ieftin pentru bărbieritul picioarelor

Cumpărarea cremei de bărbierit este inutil de scumpă și poate fi discutabil mai puțin eficientă decât folosirea produselor pe care le-ai putea avea deja în baie. Uleiul de bebeluși și balsamurile de păr ieftine funcționează la fel de bine și vă oferă un bărbierit incredibil de curat și neted. În plus, probabil că vă vor ține mai mult timp decât crema de bărbierit obișnuită – toată lumea câștigă! Un alt avantaj al folosirii uleiului de bebeluși pentru bărbieritul picioarelor și a altor părți ale corpului este că îl puteți aplica pe pielea uscată.

Asigurați-vă doar că aplicați o acoperire bună pe pielea pe care o bărbieriți înainte de a începe. Singurul dezavantaj este că va trebui să curățați mai des aparatul de ras pentru a evita acumularea de reziduuri.

Identificați cheile prin codificarea lor cu culori folosind lac de unghii

Urăști lupta zilnică de a încerca să găsești cheia potrivită pentru ușa potrivită? Din fericire, aceasta este o soluție simplă – în același timp adăugând un strop de strălucire lanțului tău de chei. Intrigată? Tot ce ai nevoie este un lac de unghii în culoarea aleasă, puțină hârtie de scris și cheile tale. Mai întâi, așează cheile pe hârtie, apoi pictează partea de sus. Așteaptă zece minute, apoi aplică un al doilea strat.

Lasă-l să se usuce, întoarce cheile și repetă. Alternativ, poți turna lacul de unghii într-un castron mic și doar să scufunzi cheia în el. Apoi, folosește un bețișor de dinți pentru a o suspenda deasupra sticlei în timp ce se usucă.

Păstrează-ți rimelul pentru o perioadă mai lungă de timp cu apă caldă

Pentru mulți dintre noi, rimelul este unul dintre cele mai esențiale produse de machiaj. Așadar, prelungește-i durata de utilizare cu acest truc util în loc să te trezești nepregătită atunci când rimelul se termină. Mulți dintre noi sunt vinovați de a introduce și scoate bagheta de rimel din tub – dar acest lucru face ca rimelul să se încărce mai repede și să se usuce, cu rimelul lipindu-se de pereții tubului unde nu poți ajunge. Dar poți să-ți cumpărați puțin mai mult timp.

Strânge capacul tubului. Pune rimelul într-un pahar sau cană cu apă caldă pentru câteva secunde pentru a lăsa produsul din interior să se înmoaie. Apoi, rotește bagheta de rimel înainte de a o folosi și aplic-o pe genele tale!

Folosește orez și o șosetă pentru a crea un pachet de căldură de urgență

Pentru majoritatea femeilor, crampele menstruale, durerile de spate și entorsele sunt evenimente obișnuite. Nu trebuie să spunem că un pachet de căldură poate fi o salvare atunci când vine vorba de gestionarea durerii. Căldura ajută la deschiderea vaselor de sânge și poate contribui la procesul de vindecare. Deci, în loc să cumpărați un pachet de căldură nou din magazin, fă-ți propriul pachet este adesea mai rapid. Tot ce ai nevoie este orez și o șosetă veche.

Pur și simplu umple șoseta cu orez și leagă o elastică de păr în jurul deschiderii, apoi încălzește-o în cuptorul cu microunde timp de 2-3 minute și asează șoseta acolo unde este durerea. Genial!

Domoliți părul creț cu ajutorul șervețelelor de demachiere și peria de păr

O zi cu părul rea este inevitabilă din când în când, mai ales în vremea umedă. Unii dintre noi ne răsfățăm cu o vizită la salon pentru a ne coafa părul și a-l face lipsit de efectul de frizz. Dar există zile când aceasta pur și simplu nu este o opțiune. Cu puțină pregătire, acest sfat te poate salva de frizz în confortul casei tale. Tot ce ai nevoie este o perie de păr și un șervețel demachiant.

Doar așează un șervețel peste peria de păr și lasă periile să treacă prin el. Apoi, dă-ți părul cu o periere rapidă ori de câte ori ai nevoie să domolești părul. Simplu, nu-i așa?

Nu ai chibrituri pentru a aprinde lumânarea? mergi la dulapul din bucătărie pentru acest truc ingenios cu paste

Iată un sfat pe care probabil că ți-ai dori să-l fi gândit mai devreme. Ai încercat vreodată să aprinzi o lumânare adânc înfiptă cu un chibrit scurt? Rezultatul este de obicei mult șuierat și nicio flacără. Dar, cu o mică oprire în cămară, poți face să fie ușor să aprinzi astfel de lumânări. Ia o fire de spaghete neîncercată. Apoi, folosește un chibrit sau un brichet pentru a aprinde un capăt. Sau, aprinde-l pe aragazul tău cu gaz.

Vei ajunge la fitilurile lumânării adânci cu ușurință. În plus, este bine să știi cât de ușor arde spagheta dacă ai nevoie vreodată de material rapid de aprindere. De exemplu, ai putea să porți un pachet în mașina ta pentru o noapte de camping.

Obțineți cel mai mult din lacul de unghii cu acest truc ușor

Acum, acesta este un mod simplu de a economisi lacul de unghii atunci când nu reușiți să scoateți ultima picătură din sticlă. Există două remedii pentru această problemă. În primul rând, puteți înmuia sticla în apă caldă timp de zece minute. Acest lucru revigorează lacul pentru a vă permite să scoateți ultimele picături. Al doilea sfat este să folosiți puțin demachiant de unghii.

Trebuie doar să adăugați câteva picături în lacul de unghii. Apoi, închideți sticla și agitați-o bine. Acest lucru va desface bucățile lipicioase și groase care s-au uscat.

Protejați-vă pielea cu vaselină înainte de a-ți vopsi părul

Vopsirea părului poate fi o treabă murdară. Mai întâi, depui toate eforturile pentru a vă asigura că alegeți nuanța potrivită. Dar odată ce aventura se încheie, veți constata că vopseaua v-a pătat și pielea. Următoarea etapă este un coșmar, încercând să îndepărtați acele pete. Aici intervine acest truc ingenios. Luați o cantitate mică de vaselină înainte de a începe și aplicați-o în orice loc în care vopseaua ar putea intra în contact cu pielea.

Gândiți-vă – frunte, în spatele urechilor și pe spatele gâtului. Odată ce ați obținut un strat uniform în jur, continuați și vopsiți părul așa cum obișnuiți. Vaselina oprește pata de vopsea. Apoi, după ce ați terminat, spălați vaselina cu o cârpă umedă.

Pantofi strânși? Încearcă să folosești un uscător de păr pentru a se lărgi

Cine nu iubește o pereche nouă de pantofi? Dar acomodarea cu o pereche nouă nu este întotdeauna o experiență plăcută. Adesea îi strâng și provoacă bătături, ceea ce face purtarea lor neplăcută în primele zile. Așadar, economisește timp și disconfort printr-o acomodare la domiciliu. Tot ce ai nevoie este un uscător de păr și o pereche groasă de șosete. Începe prin sădirea aerului cald pe pantofi pentru a-i înmuia. Apoi, pune-ți șosetele groase și introdu picioarele în pantofi.

Continuă să suflați aer cald pe pantofi, apoi mergi puțin până se răcesc. Căldura dilată materialul, astfel încât picioarele să încapă confortabil înăuntru. Apoi, când se răcesc, pantofii tăi vor fi în forma potrivită pentru picioarele tale.

Truc pentru siguranța personală: Transportă un deodorant de dimensiune de călătorie

Dacă căutați modalități de a îmbunătăți siguranța personală. Ați luat în considerare ideea de a pune un deodorant de dimensiune de călătorie în geanta dumneavoastră atunci când ieșiți? Nu numai că vă va oferi protecție instantanee împotriva transpirației când sunteți pe ringul de dans, dar îl puteți folosi și ca o soluție neobișnuită de siguranță. Cum? Dacă cineva vă face să vă simțiți cu adevărat nesigură, îl puteți folosi pentru a-i disorienta suficient încât să vă lase în pace.

Nu este un produs ilegal, deci nu veți avea parte de probleme pentru că îl purtați, și nici nu ocupă foarte mult spațiu în geantă.

Păstrează-ți machiajul pe un panou magnetic

Majoritatea dintre noi care folosim machiaj știm cât de dificil este să-l păstrăm curat și într-un singur loc. Da, există poșete pentru machiaj, dar produsele se acoperă cu alte produse, zac la fundul genții și sunt uitate. Așa că în schimb, creează un panou magnetic. Mai întâi, cumpără o bucată de metal de dimensiunea unui cadru foto și potrivește-o într-un cadru vechi de imagine. Apoi, lipește un mic magnet pe fiecare produs de machiaj și pe pensulele tale de machiaj.

Tot ce trebuie să faci acum este să lipești machiajul pe panoul tău magnetic și hopa, niciun machiaj murdar sau pierdut! Pentru un panou mai frumos, poți lipi un strat subțire de țesătură peste metal.

Salvează șervețelele de uscător folosite pentru a elimina petele de deodorant de pe haine

Iată un truc simplu de viață pentru acele momente în care crezi că nu poți să-ți salvezi piesa ta preferată de îmbrăcăminte pentru că este pătată de deodorant. Mai întâi, ia o bucată folosită de șervețel de uscător și freacă zona afectată cu mișcări circulare rapide și scurte. Apoi, aplică puțin efort, și, în mod ideal, pata se va îndepărta destul de ușor. Acest truc va salva piesa ta de îmbrăcăminte, astfel încât nu va trebui să o înlocuiești cu una nouă.

Trebuie să subliniem însă că trebuie să folosiți un șervețel de uscător folosit în cazul în care unul nou lasă reziduuri, făcându-l o modalitate excelentă de a găsi o utilizare suplimentară pentru acele șervețele de uscare!

Adaugă lac de unghii pe inele pentru a te proteja împotriva petei verzi

Bijuteriile ieftine nu sunt o crimă. Dar acea tentă verde pe care o lasă pe deget în timp nu arată prea bine. Uneori, acest lucru se întâmplă atunci când aveți o alergie la metale. Cu toate acestea, o modalitate de a vă proteja inelele împotriva petelor verzi este să aplicați un strat de lac de unghii transparent pe partea interioară a inelului. Culoarea verde de care tocmai am vorbit este de obicei rezultatul oxidării. Acest strat adăugat îl protejează împotriva apei și umidității.

Cu puțină protecție, lacul de unghii va menține inelele în stare bună pentru mai mult timp și le va păstra lucioase și netede. Apoi, când trebuie să le curățați, folosiți doar o șervețelă umedă.

Congelați cuburi de cafea pentru a face cafeaua rece super specială

Latte cu gheață, frappuccinos și ceaiuri reci nu sunt cele mai ușoare de preparat când ești în grabă. Dar, dacă încercați să economisiți bani evitând plimbările obișnuite la cafeneaua din dimineața, acest sfat este pentru voi. Tot ce trebuie să faceți este să preparați băutura preferată în seara precedentă și s-o turnați în tavă de cuburi de gheață. Asigurați-vă că este o băutură foarte concentrată. Apoi, dimineața, puteți să vă preparați cafeaua obișnuită.

Adăugați doar cuburile și un lapte la alegere. Este modalitatea perfectă de a vă răcori cafeaua pentru a crea acea băutură rece iubită – și nu o va face apoasă.

Menține-ți puloverele fără scame cu o piatră ponce

Știm că există dispozitive acolo pentru a îndepărta scamele de pe puloverele tale preferate. Dar de ce să nu folosești ceva ce probabil deja ai în baie și să economisești bani? Ne referim la pietrele ponce. Da, acea lucru pe care o folosești pentru a îndepărta pielea uscată și moartă. Dacă nu vă simțiți dezgustat de idee, curățați-vă piatra și asigurați-vă că este uscată înainte de a vă lua hainele de lână pufoase.

Pur și simplu treceți ușor piatra ponce pe puloverul dumneavoastră (sau pe pantaloni, cămăși, jachete, etc.). Piatra ponce își va face magia pentru a îndepărta rapid orice scame și pentru a restaura hainele la aspectul lor neted anterior.

Mențineți gențile organizate cu cârlige de perdea de duș

Iată un truc util pe care am dori să-l fi gândit noi înșine. Câți dintre noi aruncă gențile pe fundul dulapului sau sub pat, unde se adună praf și sunt uitate? Ridicați mâna, prieteni! În schimb, cumpărați un pachet de cârlige de perdea de duș de la magazinul local cu articole pentru bucătărie și baie. Apoi, atârnați-le pe o șină de perdea de deasupra raftului pentru pantofi. Apoi, mergeți să vă luați gențile – este timpul să le puneți în ordine.

Le puteți atârna în ordine de mărime sau după culoare. Sau puteți atârna gențile pentru muncă în dreapta și gențile pentru distracție în stânga. Orice alegeți, nu veți mai pierde niciodată o geantă!

Evitați o Infecție urinară urinând după baie

O baie lungă și relaxantă este tonicul perfect după o zi lungă și stresantă la serviciu. Doar imaginați-vă cum vă relaxați în apa fierbinte pentru o oră cu cartea voastră preferată și un pahar de vin. Poate ați adăugat chiar o bombă de baie sau ulei de baie parfumat în mix. Cu toate acestea, s-ar putea să nu știți că acest lucru vă poate expune riscului de a dezvolta o infecție a tractului urinar.

Din fericire, puteți reduce riscul acestui lucru vizitând toaleta imediat după baia voastră. De asemenea, evitarea produselor de baie extrem de parfumate poate ajuta de asemenea.

Tăiați jumătate din recipiente de produse de frumusețe și de casă pentru a accesa produsele care nu se storc ușor

V-ați întâlnit vreodată cu ceea ce credeți că este sfârșitul serului sau al cremei voastre preferate, și încercați să stoarceți fiecare ultim strop? Cu toții am fost acolo. Desigur, același lucru se întâmplă și cu pastă de dinți. Nu este mereu cazul ca acest lucru să se întâmple atunci când nu puteți găsi alt tub în dulapul din baie, nu-i așa? Iată un truc util pentru a rezolva această problemă – și pentru a economisi bani în același timp.

Tot ce trebuie să faceți este să luați o pereche de foarfece ascuțite și să tăiați tubul în două. Apoi, puteți să vă scufundați și să ajungeți la produsul rămas fără a vă strădui să-l stoarceți. Desigur, puteți cumpăra dispozitive speciale pentru stoarcere, dar credem că acest mod este mai distractiv și mai ieftin!

Truc de ambalare: folosiți capace de duș pentru a înveli pantofii și a menține hainele curate

Ambalarea unei valize în mod ordonat și eficient poate aduce cu sine mai multe provocări. Una dintre problemele comune este cum să ambalați pantofii fără ca tălpile lor să murdărească hainele? Ultimul lucru pe care îl doriți sunt urme de frecare pe rochia voastră preferată. Răspunsul este simplu. Înfășurați fiecare pantof individual sau pereche de pantofi într-un capac de duș. Capacele vor proteja hainele curate și călcate de a fi marcate de pantofii voștri murdari.

Nu aveți suficiente capace de duș? Mergeți la magazinul cu produse ieftine sau salvați acele capace pe care hotelurile vi le oferă gratuit. Acele capace sunt destul de mari, deci s-ar putea să puteți potrivi mai mult de o pereche într-un capac!

Învață și exersează cum să schimbi o roată de mașină

Întotdeauna este înțelept să fii pregătit pentru necunoscut în viață, nu-i așa? Acest lucru include capacitatea de a te scoate dintr-o situație dificilă când conduci și, dintr-odată, ai o roată spartă și ești blocat în mijlocul pustietății. Unul dintre cele mai bune trucuri de viață pe care le poți învăța înainte să ai nevoie efectiv de el este să fii priceput la schimbarea unei roți. Nu ai nevoie de forță brută. Doar răbdare și cunoștințe.

Pur și simplu exersează schimbarea unei roți într-un loc sigur în timpul zilei (verifică pe YouTube!). Te-ar putea salva de la cineva care, în cele din urmă, nu se dovedește a fi un Samaritean Bun. Acest lucru se aplică atât bărbaților, cât și femeilor!

Mențineți pantofii fără miros neplăcut cu bicarbonat de sodiu

Cine vrea pantofi care miros urât? Aceasta poate fi o problemă în special dacă vă place să purtați pantofii cu picioarele goale sau chiar cu dresuri. În principiu, picioarele transpiră mai mult, iar umiditatea crescută poate crea bacterii mirositoare. Rezultatul? Din cauza mirosului lor, ajungeți să aruncați o pereche de pantofi sau adidași perfect buni. Din fericire, soluția pentru această dilemă este simplă. Luați niște țesuturi, o panglică și bicarbonat de sodiu.

Adăugați o lingură de bicarbonat de sodiu în fiecare țesut, legați-le cu o panglică sau un fir și puneți unul în fiecare pantof. Pantofii voștri vor rămâne proaspeți și mirositori pentru mult mai mult timp.

Congelați strugurii și folosiți-i ca cuburi de gheață

Una dintre problemele cu gheața într-o zi însorită este că se topește prea repede. Deci, în loc de un pahar răcoros de vin, apă sau suc, ajungeți cu o mizerie apoasă. Dar, cu microplasticele făcând titlurile pentru daunele aduse mediului înconjurător, acele recipiente de plastic nu sunt nici mai atrăgătoare. Așadar, în schimb, luați câțiva struguri. Puneți-i într-un sac potrivit pentru congelator și dați-i în congelator peste noapte.

Puteți să-i folosiți la fel ca gheața. Cu toate acestea, nu se vor topi și nu vor strica băutura. Asigurați-vă doar că folosiți struguri proaspeți, nu cei zdrobiți, pentru a evita aglomerarea.

Ați mirosit un parfum care miroase rău? Anumite tonice pentru ten pot ajuta

Cine nu a umblat printr-un magazin sau salon din aeroport și a încercat cea mai recentă marcă de parfum în căutarea unei noi arome? Uneori avem noroc și găsim o aromă minunată. Dar alteori, rămânem cu un miros puternic care îi deranjează atât pe noi, cât și pe cei din jur. Din fericire, puteți învinge mirosurile dificile cu această soluție simplă, dar eficientă, dacă ați uitat să pulverizați parfumul deranjant pe o mostră.

Mai întâi, aplicați puțin toner astringent pe zona de piele pe care ați pulverizat parfumul. Tonicurile destinate tenului gras sunt de obicei cea mai eficientă, rapidă și ușoară soluție pentru eradicarea acestor mirosuri.

Folosiți o bandă elastică pentru manichiura franceză perfectă

Manichiura franceză este o modalitate populară de a face unghiile să arate foarte elegante. Este un aspect clasic care se potrivește cel mai bine unghiilor scurte și de lungime medie. Manichiurista aplică o ojă albă pe vârfurile unghiilor și un strat bej sau roz deschis pe restul patului unghial. Dar ce-ar fi dacă ați putea să imitați asta perfect acasă? Suntem bucuroși să vă spunem că puteți, și tot ce aveți nevoie este o bandă elastică și o ojă de unghii.

Faceți doar un nod în bandă pentru a crea o buclă mică. Apoi, aplicați stratul de bază, și când se usucă, puneți bucla în jurul unghiei, creând un șablon. În final, vopsiți vârful în alb, așa cum se vede în imaginea de aici.

Adăugați produse de Igienă pentru perioadă în trusa de prim ajutor

Dacă sunteți genul de persoană organizată care poartă cu ea o mică trusă de prim ajutor sau ai una în mașină când călătorești, acest truc este pentru tine. Mai întâi, adaugă tampoane igienice în trusă. Nu numai că sunt un ajutor de nădejde atunci când perioada vine mai devreme, dar datorită absorbției lor mari, dacă apare vreodată o situație de urgență în care trebuie să pansați răni, vei fi bucuroasă că le ai.

În plus față de aceste beneficii, tampoanele igienice sunt, de asemenea, utile atunci când tratați pe cineva care are alergie la latex, care poate fi declanșată de contactul cu mănuși și, desigur, bandaje.

Folosiți cuburile de gheață în uscător pentru a preveni cutele

Câți dintre noi se bucură să călcare hainele? Nimeni? Exact ce am crezut. Este extrem de plictisitor și durează o veșnicie. Deci, de ce să nu puneți gheața din congelator la treabă adăugând-o împreună cu articolul împăturit pe care doriți să-l purtați în uscătorul de rufe? Acest truc care economisește timp este perfect dacă vă grăbiți să ieșiți și nu vă puteți deranja sau nu aveți timp să scoateți fierul de călcat.

În loc să agățați hainele cute în baie când faceți duș, combinația de căldură din uscător și umiditatea rezultată din cuburile de gheață care se topesc este tot ce aveți nevoie pentru a netezi hainele în câteva minute.

Evitați inelele de rugină de la cutiile metalice din baie cu ajutorul lacului de unghii

În afară de faptul că ne fac unghiile să arate frumos, lacul de unghii transparent (sau colorat) are multe utilizări practice. Acest truc în special este excelent dacă păstrați toate produsele de igienă personală în baie, inclusiv cutiile de deodorant spray, spumă de păr sau produsele de curățenie care sunt în recipiente metalice. Dacă o faceți, știți că acestea pot crea inele de rugină enervante pe cada sau dușul vostru atunci când intră în contact regulat cu umiditatea. Acestea pot fi greu de îndepărtat.

Pentru a preveni acest lucru, aplicați puțin lac de unghii transparent pe partea de jos a fiecărui produs metalic. Apoi lăsați suficient timp să se usuce înainte de a-i reveni în baie. În ceea ce privește petele respective? Încercați oțetul alb.

Păstrați produsele de igienă și machiajul de rezervă în portbagajul mașinii pentru planurile de Ultim moment

Toți am fost prin asta. Desigur, vorbim despre acele momente când întârziați după serviciu și nu aveți timp să mergeți acasă să vă reîmprospătați înainte de o întâlnire specială sau o ieșire în oraș cu prietenii. Deci, de ce să nu vă gândiți în avans, să luați câteva produse mini de călătorie și să le puneți într-un mic portcosmetic? Poate sta în portbagajul sau borta mașinii pentru acele situații de urgență socială, astfel încât să arătați mereu impecabil.

În afară de câteva articole de prim ajutor precum plasturi, gândiți-vă la balsam de buze, deodorant de călătorie, pastă de dinți mini, tuburi mici de cremă hidratantă și loțiune de corp, și poate chiar o mascara și ruj de rezervă?

Salvați ciorapii damă de la rupturi cu ajutorul lacului de păr

Acest truc este un clasic vechi, dar merită să fie adăugat la această listă. Ciorapii damă pot fi costisitori de înlocuit atunci când tocmai i-ați prins în colțul biroului la serviciu sau în timpul călătoriei spre birou. Apoi, trebuie să-i purtați întreaga zi și să vă simțiți inconfortabil pentru că nu arătați impecabil poate fi enervant. Cu toate acestea, puteți evita asta prin pulverizarea ciorapilor cu lac de păr înainte de a-i purta.

Șpreiul acționează ca un strat protector, astfel încât ciorapii damă sunt mai puțin susceptibili de a se rupe și prinde atunci când i-ați prins cu unghia, de exemplu. Alternativ, puteți avea un alt pereche de rezervă în geantă!

Păstrați bani de urgență în spațiul dintre telefon și husă

Uneori, ultimul lucru la care ne gândim în timpul unei ieșiri în oraș este dacă avem suficienți bani la noi pentru a plăti un taxi până acasă. Dar puteți evita această situație stresantă și potențial nesigură prin adăugarea câtorva dolari în spațiul dintre telefon și husa acestuia. În restul timpului, puteți să uitați pur și simplu că sunt acolo. Păstrați-i rezervați pentru utilizare în situații de urgență. Desigur, acest truc este ideal și în alte scenarii.

De exemplu, dacă sunteți suficient de nefericit să vi se fure portofelul, dar aveți telefonul în mână sau dacă nu doriți să purtați bani cash în buzunarul din spate.

Mâini mirositoare de la tocat ceapă și usturoi? Mergeți la chiuvetă de inox

Usturoiul și ceapa sunt ingrediente esențiale pentru multe rețete delicioase. Cu toate acestea, mai puțin esențial este faptul că îți fac mâinile să miroase urât timp de ore după ce le-ai tocat și le-ai adăugat la preparatul tău semnătură. Fie că gătești un sos bolognese sau o tocăniță consistentă de iarnă, nimeni nu vrea mâini care miroase neplăcut. Din păcate, uneori spălarea mâinilor cu săpun puternic nu este suficientă pentru a scăpa de mirosurile persistente. Asta este despre ce este acest truc.

Mergeți la chiuveta de inox curată și frecați-vă mâinile pe metal. Moleculele de metal și sulf se combină, iar mirosul este transferat în chiuvetă. Nu ne credeți? Încercați!

Întotdeauna faceți duș și îmbrăcați-vă dimineața când lucrați de acasă sau căutați un loc de muncă

De când a început pandemia, mai mulți dintre noi lucrează de acasă decât oricând înainte. Aceasta are multe beneficii, inclusiv economisirea timpului și banilor, deoarece nu mai trebuie să faci naveta la birou. Cu toate acestea, există și dezavantaje. De exemplu, este ușor să aluneci în obiceiuri proaste, cum ar fi senzația de lipsă de motivație și lene când nu mai trebuie să mergi la birou. Aceeași situație se aplică și atunci când ești șomer și cauți un loc de muncă.

Scăpați de aceste sentimente potențial negative prin a face duș și a vă îmbrăca chiar și în zilele în care nu aveți planificat să părăsiți casa. Acest truc simplu vă va ajuta să vă puneți în starea mentală potrivită.

Păstrați o înregistrare a măsurilor corpului pentru a cumpăra mărimea corectă când cumpărați haine

Mărimea 10 la un magazin poate fi 12 sau 14 la altul. Cei dintre noi care obișnuiesc să facă cumpărături în aceleași magazine în mod regulat pot estima destul de bine ce mărime au nevoie. Cu toate acestea, chiar și în acest caz, este ușor să fii luat prin surprindere când faci cumpărături, mai ales dacă o faci online și nu poți să probezi articolele înainte. Cu toate acestea, cu acest truc, vă puteți economisi efortul de a returna articole sau de a încerca mai multe mărimi.

Pe telefonul dvs., păstrați o înregistrare a măsurilor șoldurilor, taliei, bustului și înălțimii dvs. Astfel, puteți compara întotdeauna aceste măsuri cu informațiile despre mărime ale produsului pe care îl luați în considerare pentru a obține o potrivire perfectă.

Evitați să vă rupeți bugetul făcând întâi un tur complet al magazinului înainte de a cheltui

În afară de a nu face niciodată cumpărături săptămânale când suntem înfometați, există și alte modalități de a ține evidența cheltuielilor noastre. Însă, în loc să săriți înainte și să luați produsele de pe rafturi direct în coșul de cumpărături, opriți-vă pentru câteva minute. Faceți un tur rapid al magazinului mai întâi pentru a verifica lucrurile pe care doriți să le cumpărați și pentru a vă gândi dacă acele așa-numite oferte speciale sunt cu adevărat atât de speciale.

Rețineți că produsele „în ofertă” sunt adesea plasate în puncte strategice pentru a vă atrage să le cumpărați. Cu toate acestea, ele nu sunt întotdeauna bune în ceea ce privește raportul calitate-preț, așa că acest tur al magazinului vă poate economisi câțiva dolari!

Evitați umflăturile de la umăr pe puloverele Dvs. Prin așezarea lor cu dosul în afară

În timp ce unele persoane preferă să-și păstreze puloverele frumos pliate în sertarele dulapului lor, altele preferă să le atârne. Cu toate acestea, partea enervantă a acestui lucru este că agățătoarele pot cauza adesea umflături enervante la umăr. Cel mai bun truc pe care îl știm pentru a combate acest lucru este să atârnați puloverele cu dosul în afară. Astfel, umflăturile vor fi în interiorul puloverului când îl veți purta.

Acest lucru înseamnă că atunci când purtați puloverul, cardiganul sau oricare alt tip de pulover pe care îl preferați – umflăturile rămân în interior și nu ies în afară, făcându-vă hainele să arate deformat. Practic, nu-i așa?

Sursă