Superstiții sau adevar? Ce lucruri nu se dau din casa pentru a nu avea ghinion.

Sarea este una dintre cele mai importante componente magice, deci pur și simplu nu o puteți lua de la alte persoane. Mulți oameni au dat sare împrumut, iar apoi, luând-o înapoi, și-au pierdut norocul, s-au îmbolnăvit, s-au despărțit de cei dragi. Acest lucru este foarte periculos.

Vase. Vasele sunt încărcate cu energie la domiciliu, care este în mod constant. Dacă cineva dorește să facă rău unei alte persoane, el poate să-i dea un pahar, o plăcuță, o cană, o lingură, o tigaie și așa mai departe. Nu dați nimănui vasele și rugaţi-vă să nu afecteze negativ viața unei alte persoane sau a destinului tău.

Specialiștii site-ului dailyhoro.ru notează că mâncărurile împrumutate pot duce la pierderea sănătății, la dobândirea de noi temeri, eșecuri și multe alte consecințe negative.

Chiar mai periculoase sunt vasele deteriorate sau rupte care nu trebuie ținute acasă.

Haine. Mulți bărbați și femei consideră că este normal să schimbi lucrurile pentru un timp, dar este mai bine să nu faceți acest lucru. Dacă cumpărați un articol second-hand, nu este nimic în neregulă cu asta, deoarece plătiți pentru el, dar chiar și în acest caz ar trebui efectuata o curățare energetică.

Îmbrăcămintea este personală, prin urmare, chiar dacă o luați de la rudele voastre, care cu siguranță nu vă vor dori răul, este mai bine să oferiți ceva în schimb. Nu împrumutați lucrurile – vă pot aduce ghinion. Cel mai mare pericol îl reprezintă pantofii. Acesta absoarbe cea mai mare cantitate de energie negativă.

Ornamente şi bijuterii

Este strict interzis să împrumutați bijuterii. Bijuteria este acuzată de energia persoanei căreia îi aparțin, deci vor fi afectate negativ de cel care le va folosi.

Purtați un inel sau cercei care aparțineau unei alte persoane, puteți să-i absorbiți problemele.

Experții din domeniul bioenergiei observă că bijuteriile de natură protectoare pot „infecta” un străin cu boli și îl pot face nefericit. Dintre metale este necesar să vă fie frică de argint și platină.

Dintre pietrele talismanului, cele mai periculoşi magneți ai nenorocirilor pentru un străin sunt piatră lunară, diamantul și cristalul de rock.

Mătură

Ce să nu dai cu împrumut niciodată. Dacă o persoană dă sau ia o mătură de la un străin pentru un timp, atunci, în funcție de semne, se pot produce frustrări în domeniul finanțelor. Poate exista o linie neagră, care duce la pierderi monetare aleatorii, probleme la locul de muncă.

Mătura nu ar trebui în nici un caz să vă părăsească casa. Acest lucru este valabil numai dacă nu mai aveți nevoie de ea. Dacă o împrumutați, atunci problemele pot, de asemenea, să vă depășească.

Lucrurile împrumutate de multe ori iau energie și putere de la noi. Mult noroc pentru tine!

Sursa