Știrea momentului în România: A fost ucis de propria mamă

Ionuț este tânărul de 17 ani din Botoșani care luni dimineață a fost ucis de propria mamă, după ce l-a înjunghiat. Adolescentul visa să devină mare fotbalist și deja juca la AS Unirea Săveni.

Luni, în urma unui conflict cu soțul, mama lui Ionuț a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat pe adolescent, apoi a încercat să se sinucidă. A ajuns la spital, acolo unde este în afara oricărui pericol. Din păcate, pentru Ionuț medicii nu au mai putut face nimic.

Ionuț a murit în drum spre spital, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici pentru a-l salva.

Potrivit observator.tv, Ionuț era elev la Liceul Tehnologic Petru Rareş și juca fotbal la AS Unirea Săveni. Visul lui era să devină un mare fotbalist. Valentin Livadariu, antrenorul echipei, a trăit un șoc imens atunci când a aflat că Ionuț a fost omorât de propria mamă.

“Era un băiat liniştit, nu se ţinea de distracţii, cum este tineretul de azi. El era mai tăcut, mai retras, aşa era firea lui, dar nu am avut niciodată probleme cu el. Era disciplinat”, a declarat antrenorul.

Sora lui Ionuț, Daniela, este distrusă de durere. Fata, cu doi ani mai mare, și-a schimbat fotografia de profil pe Facebook cu una de doliu. A primit acolo o mulțime de mesaje de condoleanțe și încurajare.

Mama lui Ionuț urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se afla dacă avea sau nu discernământ în momentul crimei. Ulterior se va decide ce se va întâmpla cu aceasta, după ce și-a ucis fiul.